20.7 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Cum își răsfață Kim French urmăritorii

Kim French este o antrenoare de fitness din Marea Britanie care face senzație pe contul personal de Instagram, acolo unde cei aproape 1 milion de urmăritori ai săi se pot delecta zilnic cu antrenamentele divei. Chiar dacă acum Kim este într-o formă de zile mari, lucrurile nu au stat întotdeauna așa. Sportul a apărut în viața blondei în primăvara anului 2016, după cele două sarcini care i-au afectat foarte serios silueta.

Aflată în carantină, ca toți britanicii, Kim a stârnit un val de reacții după ultimul clip pe care l-a împărtășit cu fanii, în care apare făcând genuflexiuni, ridicări și exerciții cu banda elastică, un antrenament special pentru dezvoltarea picioarelor și a mușchilor fesieri.

După ce au urmărit cu atenție imaginile, admiratorii lui Kim și-au dat cu părerea, mulți dintre ei remarcând echipamentul antrenoarei, o bluză scurtă albă și niște pantaloni extrem de mulați. Postarea a primit peste 25.000 de like-uri, iar comentariile nu au contenit să apară. „Grozavă culoarea șortului! Creezi un conținut minunat”, „Mereu arăți senzațional și faci totul să pară ușor. Mult respect!”, „Trebuie să învăț cum reușești să ai video-uri atât de clare și de bine prezentate”, „Abia aștept să încerc și eu. Foarte tare șortul!”, au fost câteva dintre comentarii.

Ultima oră
Pe aceeași temă