27.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăLifestyleComedia „Eliberează-l pe Guy”, record de încasări în primul weekend de la...

Comedia „Eliberează-l pe Guy”, record de încasări în primul weekend de la lansare în România

. Comedia a înregistrat  în primul weekend de lansare în România încasări record de peste 500,000 lei, fiind cel mai de succes debut din premierele cinematografice din weekendul 13-15 august.

 

Filmul  a avut un debut foarte bun  în Statele Unite, îndreptându-se la o deschidere estimată la 26 de milioane de dolari. În plus, actorul Ryan Reynolds și regizorul Shawn Levy au anunțat acum două zile că Disney vrea o continuare a producției.

 

Cu Ryan Reynolds în rolul protagonistului Guy, filmul este regizat de Shawn Levy, fiind bazat pe un scenariu semnat de Matt Lieberman și Zak Penn, filmul se transforma treptat într-o poveste despre alegeri, curaj, prietenie, umanitate și ce înseamnă să te găsești pe tine într-o lume care vrea să te conformezi.

 

“Rar se întâmplă să primești un scenariu și să găsești un personaj atât de bine definit, iar asta mi-a plăcut la nebunie”, spune Ryan Reynolds.

 

Scenariul filmului “Free Guy / Eliberează-l pe Guy” cuprinde, în egală măsură acțiune, umor și emoție, fiind cumva atemporal si relevant, într-un fel surprinzător.  “Încă de la început, filmul este o meditație despre liberul arbitru. Suntem nevoiți să acceptăm viața așa cum este ea, sau putem să rupem matricea și să schimbăm lumea din jurul nostru? Când m-am gândit prima dată la acest film, acum șase ani, n-am putut anticipa cât de profetică va fi această temă”, spune Matt Lieberman, autorul scenariului original.

 

Deși lumea în care trăiește protagonistul din „Eliberează-l pe Guy” este creată într-un joc video, adevărurile transmise în film sunt universale, crede regizorul. “Este un film despre o schimbare de perspectivă și mentalitate după care tânjim cu toții. E genul acela de schimbare când începi să crezi că viața ta are mult mai multe de oferit decât până acum. Și atunci îți spui că poate viața nu e ceva ce ți se întâmplă, ci ceva ce poți defini și scrie singur și, desigur, rescrie pe parcurs. Cred că aceasta este o aspirație universal valabilă”, afirmă regizorul Shawn Levy.

 

“Free Guy / Eliberează-l pe Guy” este distribuit în România de Forum Film și a avut premiera în data de 13 august 2021 în formatele 2D, 3D și IMAX.

 

TRAILER:

 

 

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel și LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Un băiat de 19 ani a intrat peste o femeie de 30 de ani şi fiica ei şi a încercat să violeze fata de...

Un incident șocant a avut loc în comuna Izvoare din județul Dolj, unde un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reținut și...

Demontarea infrastructurii online critice pentru a perturba comunicațiile și propaganda teroristă

Autoritățile judiciare și de aplicare a legii din Europa și Statele Unite au desfășurat o operațiune de mare amploare pentru a demonta infrastructura online...

SUA se pregătesc pentru un val de căldură sufocant

Vaste regiuni din centrul şi estul Statelor Unite se pregătesc pentru un val de căldură sufocant săptămâna viitoare, cu temperaturi ce ar urma să...
Ultima oră
Pe aceeași temă