19.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăLifestyleSeară de foc pentru microbiști, în sferturile Europa League

Seară de foc pentru microbiști, în sferturile Europa League

Microbiștii vor putea viziona, joi seară, de la 22.05, patru partide  din prima manșă a sferturilor de finală din Europa League. În program, se află: Athletic Bilbao – Sevilla, Borussia Dortmund – Liverpool, Braga – Shakhtar Donetsk, Villarreal – Sparta Prague.

Liverpool-Borussia Dortmund 

Poate cea mai interesantă partidă din această fază se va disputa la Dortmund, acolo unde Jurgen Klopp, antrenorul actual al echipei engleze Liverpool își va înfrunta fosta echipă, Borussia Dortmund.

Pentru acest meci, vor lipsi jucători importanți în ambele echipe: la Dortmund – Gundogan și Neven Subotic, în timp ce Liverpool nu va putea miza pe jucători ca: Benteke, Firmino, Joe Gomez, Danny Ings, Lucas Leiva.

Villareal-Sparta Praga 

Villareal primește vizita celor de la Sparta Praga.Trupa lui Marcelino are o serie impresionantă în Europa League, pe propria arenă, spaniolii au câștigat toate cele cinci partide de pe Estadio El Madrigal, fără să primească măcar un gol.

Spaniolii sunt neînvinși de șase partide în această competiție. De partea cealaltă, trupa lui Zdenek Scasny a reușit la rândul ei victorii importante cu Lazio, în optimi, și cu Krasnodar în grupe. Un alt aspect interesant la această echipă este că sunt neînvinși în cele 12 partide de Europa League, reușind să obțină șapte victorii si cinci remize.

Sportig Braga-Șahtior Donețk

În Portugalia, Sportig Braga va juca primul meci din sferturi pe propria arenă împotriva echipei ucrainene Șahtior Donețk, pregătită de antrenorul român Mircea Lucescu. Până să ajungă în sferturi, Braga a mai dat piept cu Sion și Fenerbahce.

Șahtior este o echipa redutabilă, care vine din Liga Campionilor și nu a mers mai departe acolo în acest sezon, pentru că a avut o grupă extrem de dificilă, cu Real Madrid si PSG.

Bilbao-Sevilla 

Avem sfert de final cu duel 100% spaniol, Bilbao o va înfrunta pe teren propriu pe campioana en-titre Sevilla. Cele două grupări sunt aproape egale ca valoare, în Primera Division, ele sunt vecine de clasament (locul 6 și 7), având același număr de puncte.

Sevilla vine pe San Mames, după o înfrângere suprinzătoare acasă, împotriva lui Real Sociedad: 1-2, iar Bilbao a făcut și ea un egal (1-1) împotriva unei echipe modeste, aflată la coada clasamentului (Granada).

În acest sezon, ambele formații sunt vizibil slăbite mai ales în compartimentul defensiv: Sevilla este o echipă cu o ofensivă de temut, care poate fi letala  pe contraatac.

Cele mai citite

Candidat unic sau fiecare cu turta lui?

Românii se întreabă cine va fi noul președinte. Din lecția istoriei, știm că alesul trebuie să aibă firmanul plătit la zi. Dar dacă Înalta Poartă...

VIDEO. Reacția conducerii Iulius Mall Cluj, după ce tavanul centrului comercial a cedat în urma unei ploi puternice

Furtuna a făcut pagube în toată țara, nu doar în București. La Cluj, tavanul centrului comercial Iulius Mall s-a prăbușit. În urma prăbușirii unei porțiuni...

Alexandru Roşca (CSC Şelimbăr) a semnat cu Dinamo

Echipa de fotbal Dinamo București a făcut public un transfer important, aducând în lotul său pe portarul Alexandru Roșca. Acesta a fost achiziționat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă