32.2 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleKate Middleton, declarații în legătură cu boala de care suferă, cancerul: "Fac...

Kate Middleton, declarații în legătură cu boala de care suferă, cancerul: „Fac progrese bune”

Kate, prințesa de Wales a Marii Britanii, a declarat că face progrese bune și se luptă cu boala cu care a fost diagnosticată, cancerul.

Într-un mesaj scris personal și publicat vineri, Kate a spus că a fost „uimită” de miile de mesaje primite din întreaga lume care au urmat anunțului privind cancerul, notează Reuters.

Am fost uimită de toate mesajele de susținere și încurajare din ultimele două luni. Pentru mine și pentru William a contat enorm și ne-a ajutat pe amândoi să trecem peste unele dintre momentele mai dificile. Fac progrese bune, dar, așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile rele. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în fața corpului tău care se odihnește. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maxim de starea de bine. Tratamentul meu este în curs de desfășurare și va mai dura câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă implic în viața școlară, să petrec timp cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă,

a scris Kate Middleton.

De altfel, aceasta a conchis:

Învăț cum să am răbdare, mai ales în fața incertitudinii. Să iau fiecare zi așa cum vine, să-mi ascult corpul și să-mi permit să iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca. Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegerea voastră continuă și tuturor celor care v-ați împărtășit cu curaj poveștile cu mine.

Kate a petrecut două săptămâni în spital în ianuarie, după ce a suferit o operație abdominală majoră, iar două luni mai târziu a anunțat într-un mesaj video că testele au descoperit prezența cancerului și că va începe chimioterapia preventivă.

Aceasta a refuzat să dea mai multe detalii despre tipul de cancer sau despre tratamentul ei, în afară de a spune că chimioterapia preventivă a început în februarie.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă