26.1 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentVIDEO. Reacția conducerii Iulius Mall Cluj, după ce tavanul centrului comercial a...

VIDEO. Reacția conducerii Iulius Mall Cluj, după ce tavanul centrului comercial a cedat în urma unei ploi puternice

Furtuna a făcut pagube în toată țara, nu doar în București. La Cluj, tavanul centrului comercial Iulius Mall s-a prăbușit.

În urma prăbușirii unei porțiuni din tavanul centrului comercial Iulius Mall Cluj, ca urmare a ploii torențiale care a avut loc joi seara, 13 iunie, conducerea mall-ului a reacționat prompt și a asigurat că nu s-au înregistrat răni printre persoanele aflate în incintă în momentul incidentului.

Managementul Iulius Mall Cluj a subliniat că situația a fost gestionată rapid și eficient, iar activitatea mall-ului nu a fost afectată semnificativ în urma acestui incident. Autoritățile competente au intervenit pentru evaluarea situației și pentru a stabili cauzele exacte ale prăbușirii tavanului.

În ciuda incidentului neașteptat, măsurile de siguranță și evacuare au fost aplicate corect, asigurându-se astfel că nu există riscuri pentru clienți și angajați. Conducerea mall-ului a transmis că va colabora strâns cu autoritățile pentru investigația incidentului și pentru a lua măsurile necesare pentru prevenirea unor astfel de situații în viitor.

Reacția conducerii Iulius Mall Cluj: „Ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat”

Furtuna puternică ce s-a abătut asupra oraşului Cluj-Napoca în seara zilei de 13 iunie 2024 a afectat şi Iulius Mall. Din cauza cantităţii masive de precipitaţii care a căzut într-un interval de timp foarte scurt, cotul de la o ţeavă ce colectează apa pluvială s-a desprins, deteriorând o porțiune redusă din tavanul fals din gips carton, care a cedat. Dorim să subliniem faptul că, în timpul acestui eveniment intempestiv, nicio personă nu a fost rănită. Situaţia a fost una izolată, activitatea în mall nefiind perturbată. Echipele tehnice au intervenit prompt pentru a securiza perimetrul, iar peste noapte porțiunile afectate au fost remediate. Ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat!,

au transmis reprezentanții Iulius Mall Cluj.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă