32.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăLifestyleASA Târgu Mureș, locul doi pentru o zi. Vor ataca titlul dacă...

ASA Târgu Mureș, locul doi pentru o zi. Vor ataca titlul dacă Steaua nu câștigă

Etapa a 22-a a Ligii I, desfășurată pe parcursul acestei săptămâni, poate relansa lupta la titlu. ASA Târgu Mureș a devenit principala contracandidată a Stelei după ce a urcat pe locul 2, în urma victoriei din meciul de deschidere a etapei.

ASA a învins, luni, pe teren propriu, Brașovul, scor 1-0, reușind astfel să urce pe locul al doilea, cel puțin o zi. La același golaveraj cu Petrolul, dar cu 3 puncte peste echipa prahoveană, mureșenii speră să rămâna pe poziția a doua și după meciul pe care echipa lui Mircea Rednic în va disputa, marți, contra Craiovei. Condiția este însă ca Petrolul să nu câștige.

Unicul gol al partidei a fost marcat de fostul dinamovist Ianis Zicu, dintr-o lovitură de cap, în minutul 42. Cu tooate că au existat ocazii la ambele porți, mureșenii au fost cei mai incisivi de pe teren, punându-și deseori în pericol adversarul, mai ales pe contraatac. Prima victorie în fața Brașovului a venit însă cu un cost, eliminarea lui N’Doye, în minutul 86.

Indiferent dacă vor rămâne pe locul doi sau nu după meciul Petrolului, Târgu Mureș așteaptă rezultatul din meciul Stelei. În cazul în care steliștii nu vor învinge, elevii lui Liviu Ciobotariu sunt gata să atace titlul, diferența între ei și lider fiind în acest moment de 4 puncte.

Citește și Avancronică etapa a XXII-a: Steaua întâlnește echipa care i-a administrat prima înfrângere a sezonului

Ianis Zicu a declarat, după partidă, că dacă diferența va rămâne măcar la 5 puncte și nu mai mult de atât, atunci ASA va putea încerca să atace titlul.

Steaua face, miercuri, deplasarea la Piatra Neamț, acolo unde va întâlni Ceahlăul, echipă aflată la retrogradare, care acum își joacă ultimele șanse de a rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc.

Cele mai citite

Un bărbat de 45 de ani din Republica Moldova a produs o evaziune fiscală de peste 500000 de euro din vânzarea de bere

Un bărbat de 45 de ani din Republica Moldova este cercetat de poliţişti pentru evaziune fiscală cu un prejudiciu de 2,6 milioane de lei....

Netanyahu e neschimbat: Încheierea războiului doar dacă Hamas va fi distrusă

Condiţiile pentru ajungerea la o ''încetare a focului permanentă'' în Fâşia Gaza nu s-au schimbat şi ele includ ''distrugerea'' Hamas şi ''eliberarea tuturor ostaticilor''...

Sfatul de campanie al lui Bode pentru candidații PNL din Giurgiu

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, i-a îndemnat pe candidaţii partidului la alegerile locale în Giurgiu să vorbească în campania electorală despre proiectele de...
Ultima oră
Pe aceeași temă