5.6 C
București
miercuri, 1 februarie 2023
AcasăLifestyleApelează la Adysim, o firmă de pompe funebre în București care te...

Apelează la Adysim, o firmă de pompe funebre în București care te poate ajuta la nevoie

Acel moment delicat din viața noastră, atunci când o persoană dragă trece în neființă ne scoate puțin din rutina noastră zilnică și ne afectează emoțional. Șocul poate fi mai mare atunci când persoana s-a stins din viață brusc. Pentru a reuși să trecem mai ușor peste aceste episoade, ne luăm cu treabă, iar încet-încet reușim să găsim alinare.

La polul opus există și acele persoane care se blochează emoțional. Nu pot face nimic și se fixează pe ideea pierderii ființei dragi. Cu greu reușesc să iasă din acest impas, dar până atunci pregătirile necesare înhumării trebuie să fie făcute. În acest sens, apelarea la o firma de pompe funebre in Bucuresti este necesară. Adysim este o firmă specializată care îți stă la dispoziție atunci când ai nevoie de îndrumare și de sfaturi privind această procedură.

Pachete pliate pe nevoile tale

În acele următoare momente după primirea nefericitei vești trebuie să dai dovadă de răbdare și de mult calm. Adysim îți stă la dispoziție cu serviciile necesare la orice oră din zi și din noapte, indiferent dacă este zi de sărbătoare legală. Te poți baza pe o firmă de încredere, așa cum este Adysim pentru a te ajuta cu toate pregătirile necesare.

Gama lor de servicii este una variată, poți alege pachete funerare complete, servicii de catering sau transportul persoanei decedate, asta în cazul în care aceasta era în altă țară atunci când a decedat. Unele servicii pot fi personalizate în funcție de bugetul alocat, poți alege să scoți sau să adaugi anumite servicii. 

Dacă dorești însă ca înhumarea să nu aibă loc și preferi un mod mai simplist pentru persoana decedată, poți alege incinerarea. Adysim se poate ocupa de toate actele necesare acestei proceduri, de incinerarea propriu-zisă și de colectarea cenușei. Prețurile sunt avantajoase la această firmă, asta pentru ca fiecare persoană să își poată permită o astfel de procedură.

La nevoie Adysim este alături de tine

E bine să știi că în acele momente ai alături un personal calificat care te ajută să respecți tradițiile și să ai parte de toate cele necesare. Se întâmplă ca în acele momente să uiți, să spui că revii asupra lor, dar te iei cu altceva și implicit uiți. Adysim dispune de oameni calificați și mereu orientați către nevoile tale.

Poți să vezi mai multe pe site. Acolo ai lista completă de servicii și produse destinate înmormântării de care s-ar putea să ai nevoie. O gamă largă de accesorii și produse pot fi cumpărate de la Adysim. Coroane funerare, felinare pentru cimitir, cruci din marmură sau lemn sau candele în diverse mărimi. De ce să cumperi din diferite surse, dacă la Adysim găsești tot ce ai nevoie pentru ca înhumarea să fie completă?

Depășește acele momente și dă-ți voie să plângi cât este necesar persoana decedată apelând la Adysim. Indiferent de serviciul sau produsul ales vei avea parte de calitate și de profesionalism.

Contact:

0731 639 210

0768 639 219

[email protected]

Cele mai citite

Inflaţia în zona euro a înregistrat o încetinire peste aşteptări în ianuarie

Rata anuală a inflaţiei în zona euro s-a atenuat peste aşteptări în ianuarie, dar inflaţia de bază a crescut, sporind presiunile asupra Băncii Centrale...
00:00:59

Donald Trump se prevalează de al cincilea amendament al Constituției în depoziția pe care o face

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, este auzit spunând că nu a avut „absolut de ales” decât să accepte al cincilea amendament, care protejează...

Viscol și ninsori abundente până vineri în cea mai mare parte din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri dimineaţa, o atenţionare Cod galben de viscol și ninsori însemnate. Vântul va sufla cu peste 70 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă