12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleAngelina Jolie, în căutarea iubirii! Actrița a fost surprinsă în compania unui...

Angelina Jolie, în căutarea iubirii! Actrița a fost surprinsă în compania unui bărbat celebru

Aparițiile în public ale Angelinei Jolie atrag mereu atenția tuturor, însă de această dată actrița a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată! Numele Angelinei este din nou pe prima pagină a tabloidelor din Statele Unite

. Actrița a fost surprinsă de două ori în compania unui artist celebru, cântărețul The Weekend, despre care se scrie că ar fi noul partener al acesteia. O cină luată împreună în oraș a fost suficientă pentru ca paparazzi să le calce pe urme.

Cei doi au fost surprinși luând cina în Los Angeles la finalul lunii iunie, după ce au petrecut ore întregi la restaurantul italian, cuplul s-a asigurat că pleacă separat pentru a nu fi fotografiați împreună. Iată însă că la finalul săptămânii care tocmai s-a încheiat, cele două celebrități au fost din nou văzute împreună la un concert privat.

Noile imagini împărtășite de un cont al unui fan, pe Twitter, îl arată The Weeknd cu un grup de prieteni la spectacol și pe Jolie însoțită de fiicele ei Zahara, în vârstă de 16 ani, și Shiloh, de 15 ani. În timp ce cârcotașii speculează că aceasta ar fi o „întâlnire secretă”, surse citate de publicații precum PageSix sau The Sun precizează că între cei doi ar putea fi vorba de o posibilă viitoare colaborare profesională.

Pe de altă parte, alte persoane apropiate cântărețului spun că deși „momentan sunt prieteni, el este îndrăgostit de ea de ani de zile. Ange ține legătura cu Abel (The Weekend n.r) de ceva vreme, el a fost la New York în același timp cu ea și copiii”, a spus sursa. „S-au întâlnit la prânz în privat. Ea l-a luat pe Pax (fiul actriței n.r) pentru că el este un mare fan și s-au înțeles foarte bine, evident că era încântat. Sunt doar prieteni, dar cine știe, ar putea fi mai mult în viitor”. Nu se știe însă, concret, ce legătură există între cei doi, mai ales că în urmă cu o lună, Angelina Jolie a fost surprinsă părăsind apartamentul fostului său soț, Jonny Lee Miller, cu care a fost căsătorită în perioada anilor 1996 – 1999.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă