12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleAndreea Marin, despre actualul partener de viață: „Ne-a unit suferința”

Andreea Marin, despre actualul partener de viață: „Ne-a unit suferința”

De-a lungul carierei sale, Andreea Marin a optat mereu să își țină departe de gura lumii și ochii presei viața personală și relațiile sale intime. Însă prezentatoarea s-a lăsat convinsă de prietenul ei, Damian Drăghici, să vorbească mai multe despre ce se întâmplă dincolo de micile ecrane. 

Întrebată cum a fost cucerită de partenerul ei, Andreea Marin a refuzat să răspundă:

„Asta nu îți voi spune”.

Totuși, vedeta TVR a declarat că relația cu Adrian Brâncoveanu nu a fost o dragoste la prima vedere. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 3 ani. 

 „Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a declarat Andreea Marin.

 
Andreea Marin a mai oferit și în trecut declarații succinte despre relația cu Adrian Brâncoveanu, în urmă cu un an, într-un interviu acordat revistei Unica.

„E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă.”

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă