12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleAdela Popescu a ajuns acasă cu cel de-al treilea copil.Ce mesaj a...

Adela Popescu a ajuns acasă cu cel de-al treilea copil.Ce mesaj a transmis

Fericire mare în familia Vâlcan! Adela Popescu și cel de-al treilea copil al familiei au ajuns acasă după ce au stat 3 zile internați. Adela Popescu a anunțat miercuri în mediul online că a fost externată, iar Radu Vâlcan a fost după ei la maternitate:

„Mergem acasă”, a fost mesajul transmis de vedetă pe Instagram.

Cuprins de emoții, Radu Vâlcan a relatat pe scurt pe blogul personal despre experiența și sentimentele sale după ce a devenit tată pentru a treia oară. 

„N-am să povestesc despre nașterea celui de-al treilea băiețel al nostru, Adela este mult mai în temă. Eu nu am făcut nimic altceva, în afara faptului că am epuizat stocul de cafele la terasa maternității. Da, am avut emoții, dar nu orice fel emoții. Ci, emoții, pur și simplu.

Pandemia a creat ce nu a reușit de-a lungul vremurilor multitudinea de discursuri motivaționale. A desenat și a dat viață zâmbetelor. Paradoxal, a adus oamenii aproape. Finala Campionatului European s-a jucat cu oameni în tribune. Mulți, toți. Nu o să mă supăr în curând că nu o să mai găsesc loc pe stadion, la vreun meci important, pentru că îl voi urmări de acasă, alături de cei mai buni trei prieteni ai mei. Și, da, vom avea emoții, pentru că miza te încarcă, te ridică, te obligă să zâmbești”, a adăugat Radu Vâlcan pe blogul personal.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă