16.3 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021

Ciucu de la sectorul 6 nu vrea să audă de parandărături. Ce achiziție va porni

 Procedura a fost schimbată, iar prețul orientativ este mai mic deoarece la Sectorul 6 nu se așteaptă parandărătul, a mai spus Ciucu.

Primarul Ciprian Ciucu susține că vrea să elimine corupția și risipa din procedurile publice și anunță că a modificat regulile privin organizarea licitațiilor.

„Am dat drumul la o procedură de achiziție pentru servicii de întreținere și amenajare de spații verzi și parcuri în Sectorul 6. Cum fac eu… Am făcut procedura mult mai competitivă. Înainte a existat un singur contract, la un preț foarte mare. Acum am împărțit achiziția în 6 loturi pentru ca și firmele de mărime medie, nu doar cele foarte mari, să se poată califica, iar procesul să fie mai competitiv! Avem 3 loturi pentru întreținere și 3 loturi pentru amenajare, aferente cartierelor (1) Crângaşi și Giulești, (2) Militari, (3) Drumul Taberei. Și am mai făcut ceva… am scăzut prețul orientativ cu 20% din valoarea contractului anterior, pentru că acum la Sectorul 6 nu așteptăm parandărătul”, a scris, pe pagina de Facebook, primarul Ciprian Ciucu.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 29 martie, precizează edilul șef.

Ultima oră
Pe aceeași temă