28.9 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăPoliticăCiucu de la sectorul 6 nu vrea să audă de parandărături. Ce...

Ciucu de la sectorul 6 nu vrea să audă de parandărături. Ce achiziție va porni

 Procedura a fost schimbată, iar prețul orientativ este mai mic deoarece la Sectorul 6 nu se așteaptă parandărătul, a mai spus Ciucu.

Primarul Ciprian Ciucu susține că vrea să elimine corupția și risipa din procedurile publice și anunță că a modificat regulile privin organizarea licitațiilor.

„Am dat drumul la o procedură de achiziție pentru servicii de întreținere și amenajare de spații verzi și parcuri în Sectorul 6. Cum fac eu… Am făcut procedura mult mai competitivă. Înainte a existat un singur contract, la un preț foarte mare. Acum am împărțit achiziția în 6 loturi pentru ca și firmele de mărime medie, nu doar cele foarte mari, să se poată califica, iar procesul să fie mai competitiv! Avem 3 loturi pentru întreținere și 3 loturi pentru amenajare, aferente cartierelor (1) Crângaşi și Giulești, (2) Militari, (3) Drumul Taberei. Și am mai făcut ceva… am scăzut prețul orientativ cu 20% din valoarea contractului anterior, pentru că acum la Sectorul 6 nu așteptăm parandărătul”, a scris, pe pagina de Facebook, primarul Ciprian Ciucu.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 29 martie, precizează edilul șef.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă