29.6 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăPoliticăCriza politicăPNL adresează un armistițiu politic către toate partidele parlamentare

PNL adresează un armistițiu politic către toate partidele parlamentare

PNL propune un armistiţiu politic partidelor parlamentare. Premierul desemnat Nicolae Ciucă a trimis marţi oferta liderilor politici din Parlament.

Anunţul a fost făcut de liderul PNL, Florin Cîţu.

Armistițiul politic, elementul care ar putea debloca criza

„Venim azi cu încă un element nou care sperăm să deblocheze această situaţie măcar pentru o perioadă… Azi premierul desemnat a trimis către liderii politici ai partidelor parlamentare un document, practic, un armistiţiu prin care aceste partide vor susţine acest guvern minoritar”, a declarat, marţi, Florin Cîţu.

Liderul PNL mai spune că documentul trebuie să fie semnat de toţi liderii politici care astfel îşi iau angajamentul de a nu-şi pune piedici în Parlament. Perioada armistiţiului politic va fi stabilită de comun acord de liderii partidelor parlamentare, a precizat Cîţu.

„Venim azi cu încă un element nou care sperăm să deblocheze această situaţie măcar pentru o perioadă… Azi premierul desemnat a trimis către liderii politici ai partidelor parlamentare un document, practic, un armistiţiu prin care aceste partide vor susţine acest guvern minoritar”, a declarat, marţi, Florin Cîţu, conform Ziarul Financiar.

Liderul PNL mai spune că documentul trebuie să fie semnat de toţi liderii politici care astfel îşi iau angajamentul de a nu-şi pune piedici în Parlament. Perioada armistiţiului politic va fi stabilită de comun acord de liderii partidelor parlamentare, a precizat Cîţu.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Piedone contestă condamnarea cu închisoare primită în dosarul Colectiv

Primarul Cristian Popescu Piedone contestă condamnarea cu închisoare primită în dosarul Colectiv. Piedone primise din partea judecătorilor patru ani de închisoare. Infracțiunea pentru care...

Motocicliștii cer să fie scutiți să mai care stingător și triunghiuri reflectorizante

Motocicliștii din România au inițiat o petiție în care cer să fie scutiți să mai care stingător, trusă medicală și triunghiuri reflectorizante. Chiar dacă...
00:00:32

Japonia spune că testul cu racheta nord-coreeană e un act provocator

Japonia spune că testul cu racheta nord-coreeană efectuat în preajma vizitei președintelui SUA în regiune e de fapt un act provocator.Ministrul japonez al Apărării,...
Ultima oră
Pe aceeași temă