21 C
București
vineri, 27 mai 2022
AcasăȘtirile zileiNovak Djokovic a ajuns în Serbia. Avionul a aterizat la Belgrad. Mii...

Novak Djokovic a ajuns în Serbia. Avionul a aterizat la Belgrad. Mii de fani îl așteaptă la aeroport

Novak Djokovic a ajuns în Serbia, după ce a făcut un ocol prin Dubai. El a aterizat pe aeroportul Nikola Tesla, din Belgrad.

UPDATE: Fanii cântă, dansează, îi scandează numele și flutură steaguri. Novak Djokovic a aterizat la ora 12.21 ora locală. Avionul a avut întârizere câteva minute. Nole a avut o escală la Dubai. Aici el a petrecut câteva zeci de minute și a avut timp să se de fotografieze cu câțiva fani. Nu păra extrem de afetat de decizia australienilor de a-i retrage viza. El a fost zâmbitor și relaxat în prezența admiratorilor. Cel mai probabil, tenismanul a plecat din aeroport folosind o ieșire secretă pentru a nu fi asaltat de reporteri și mulțime.

Novak Djokovic a ajuns în Serbia după o escală în Dubai

Liderul mondial este așteptat de mii de fani din întreaga țară. Susținătorii săi îi scandează numele, iar zona este plină de jurnaliști care transmit de la fața locului. Tot aici au ajuns și forțe de ordine, care încearcă să mențină situația sub control.

Pe aeroport s-a creat o adevărată isterie. Toată lumea așteaptă să-l vadă pe Nole în carne și oase.

Nu se știe dacă sportivul va face declarații.

Novak Djokovic a ajuns în Serbia/Nu va putea participa nici la Roland Garros, au transmis autoritățile franceze pe o rețea de socializare
Roxana Mărăcineanu a precizat că din 16 ianuarie în Franța a intrat în vigoare caertificatul de vaccinare

Nole ar putea fi interzis și la Roland Garros

Novak Djokovic va trebui să se vaccineze anti Covid dacă vrea să participe la Roland Garros, a afirmat ministrul delegat al Sporturilor, Roxana Mărăcineanu. Declarația oficialului a fost postată pe Twitter. În Franţa a fost adoptat, la 16 ianuarie, certificatul de vaccinare, transmite France Info.

„Certificatul de vaccinare a fost adoptat. De îndată ce legea va fi promulgată, certificatul va deveni obligatoriu la intrarea în clădirile publice supuse deja permisului sanitar (stadion, teatru sau sală) pentru toţi spectatorii, practicanţii, profesioniştii francezi sau străini”, a scris Roxana Mărăcineanu, pe rețeauau de socializare. Această veste vine după ce Nole a fost interzis la Australian Open.

Știre în curs de actualizare

Urmărește România Liberă și pe pagina de Facebook

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Manifest pentru un mod de viață

Studii medicale recente arată două lucruri importante pentru sănătatea ființei umane: stresul și obezitatea fac ravagii în societățile dezvoltate economic. Din aceste două suferințe,...

Oleg Chiseliov: “Putinismul îmbină doctrina naționalistă și imperialismul rus”

Oleg Chiseliov are 17 ani.  Elev în clasa a 11-a la Liceul Teoretic „Pro Succes” din Chișinău, Republica Moldova, e un unionist convins și...
Ultima oră
Pe aceeași temă