28.2 C
București
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăSocialEvenimentLocuitorii unui cartier din sectorul 1, sinistrați, după căderea unui copac

Locuitorii unui cartier din sectorul 1, sinistrați, după căderea unui copac

Un copac a căzut pe drumul de acces către cartierul Greenfield din sectorul 1 al Capitalei, locuitorii fiind sinistrați.

Arborele căzut a blocat complet drumul de acces către cartier.

Cetățenii au sesizat Primăria Sectorului 1, însă administrația publică locală nu a luat încă nicio măsură.

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, susține că vinovați pentru această situație sunt actualul edil al sectorului 1, Clotilde Armand, și primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

“Este inadmisibil. Oamenii sunt sinistrați, Clotilde Armand să-și dea demisia! Vorbim de neglijență. Pot exista urgențe. Pot fi situații în care oameni din acest cartier să aibă nevoie să ajungă la spital. Familii sinistrate în sectorul 1. Vinovați sunt Clotilde Armand și Nicușor Dan”, a declarat, pentru ROMÂNIA LIBERĂ, Dan Podaru.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă