16 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Vlad Cosma: ” Mircea Negulescu suferă de dublare de personalitate polimorfă”

UPDATE 11:50 După audierea de la Parchetul General din această dimineaţă, fostul deputat Vlad Cosma merge la Inspecţia Judiciară, care s-a sesizat în urma dezvăluirilor făcute de acesta.

”De aici sunt citat la Inspecţia Judiciară, unde trebuie să ajung la ora 13. Înţeleg că IJ s-a sesizat în legătură cu dezvăluirile pe care le-am prezentat în spaţiul public. Mă duc să depun aceleaşi lucruri, aceleaşi documente, poze, înregistrări”, a spus Vlad Cosma, după audierea de la PG.

Fostul deputat Vlad Cosma, cel de la care a pornit scandalul legat de DNA, a venit la Parchetul General unde a depus și alte înregistrări. Acesta le-a declarat jurnaliștilor că a venit în calitate de martor și că era folosit de Negulescu în dosarele politice.

„O să aduc cât mai multe documente în zilele următoate pe măsură ce le strâng. Sunt aceleași întregistrări, dar și unele noi, referitoare la aceiași patru procurori pe care i-am enumerat în plângerea depusă la Parchetul General. M-au citat în calitate de martor, nu știu cum își desfășoară procurorii audierile.

Domnul Negulescu minte așa cum a făcut mereu, problemele de care suferă de dublare de personalitate polimorfă. Sunt vorbele dânsului, În aceste zile se accentuează aceste simptome, dacă dânsului i se pare normal că a distrus familii și vieți nu am să-i răspund.

 Am depus în plângerea de la Parchetul General, am enumerat dosarele penale în care s-au ăntîmplat acest lucruri și pot să prezint dovezi. Nominal, Sebastian Ghiță, Victor Ponta, Daniel Savu, mai mulți oameni politici. Eu eram folosit de către Negulescu în dosarele cu oameni politici, în alte dosare avea alți martori. Nu erau situații în care eram folosit, ci obligat, constrâns și șantajat (…) Doamna Kovesi cred că a fost foarte mințită de acești patru procurori, eu nu cred nici astăzi că dânșii s-au dus la șefa lor, cu toate că Negulescu așa susținea, nu cred că s-au dus și i-au spus că dublează martori, că oferă trei identități”, a declarat Cosma.

Ultima oră
Pe aceeași temă