Raluca Turcan: Cine a profitat financiar în perioadă de criză merită să zacă în puşcărie

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că DNA trebuie să cerceteze în cazul în care apar suspiciuni de ilegalitate la achiziţia de materiale sanitare în perioada crizei coronavirusului.

Mihai Diac 0 comentarii

25.06.2020 - 17:00

Vicepremierul Raluca Turcan consideră că procurorii DNA trebuie să ancheteze situațiile în care apar suspiciuni în ceea ce privește legalitatea unor achiziţii de materiale sanitare în perioada crizei coronavirusului.

"Dacă sunt lucruri ilegale, atunci trebuie să intervină DNA, aşa cum am văzut că s-a sesizat şi în cazul Unifarm. Dacă există suspiciuni de ilegalitate, cine a profitat financiar în perioadă de criză, furând şi făcând lucruri ilegale, merită să zacă în puşcărie. Asta este opinia mea extrem de fermă. La mine nu va exista toleranţă pentru aşa ceva. Parchetul să-şi facă datoria, să intervină şi să verifice dacă există aspecte de ilegalitate", a declarat Raluca Turcan, miercuri seară, la postul național de televiziune TVR 1.

Raluca Turcan a făcut aceste precizări după ce DNA a anunțat că a început ancheta împotriva directorului general al companiei de stat Unifarm. În urma deschiderii acestei anchete, Adrian Ionel a fost suspendat din funcția de director general al Unifarm.

Comentarii