16.5 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăVenera Arapu a fost păcălită de un ţepar imobiliar, dar a fost...

Venera Arapu a fost păcălită de un ţepar imobiliar, dar a fost despăgubită

În urmă cu trei ani şi jumătate, Venera Arapu şi-a închiriat un spaţiu comercial pe Calea Dorobanţi şi l-a amenajat. Din cauza unor probleme puse de proprietari, a fost nevoie să renunţe la magazin, după ce a investit peste 40.000 euro în amenajarea lui.

Acum însă instanţa i-a dat dreptate şi zilele trecute i-au intrat în cont banii de despăgubire, respectiv suma investită, plus cheltuielile de judecată.

 „Din păcate, numai la noi se poate întâmpla aşa ceva. Câte puncte de desfacere am în alte ţări, cu niciunul nu am avut probleme“, a spus Venera Arapu.

Şi cu toate că procesul a durat atât de mult, până la urmă dreptatea a ieşit la lumină. Ca bucuria să fie maximă, cunoscuta creatoare de modă a deschis astăzi şi un nou magazin, în zona Floreasca, peste drum de restaurantul Madame Pogany.

 Noul magazin, cu o suprafaţă de 60 mp este amenajat chiar de Venera Arapu şi se află situat la parterul unei vile, care va mai găzdui un concept store, pe strada Banu Andronache nr. 59.

 În colecţia de toamnă-iarnă, creatoarea de modă mizează pe texturile fine şi pe detalii. În ceea ce priveşte gama de obiecte vestimentare, în incinta noului spaţiu comercial se întâlnesc de la rochii de seară exclusiviste, până la cămăşi şi paltoane, destinate femeilor puternice, nonconformiste, dar în acelaşi timp înzestrate cu rafinament şi eleganţă.

 Cum noul magazin este amplasat foarte aproape de atelierul creatoarei de modă, acesta va fi aprovizionat în permanenţă, cu cele mai noi modele. De asemenea, tot aici doamnele pot comanda piesele vestimentare, pentru orice tip de măsură şi combinaţie de culori.

Cele mai citite

Premierul Netanyahu și șeful CIA, William Burns, au discutat despre o „pauză” în operațiunile militare din sudul Fâșiei Gaza

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu şi şeful CIA, William Burns, au discutat miercuri la Ierusalim despre o posibilă 'pauză' în operaţiunile militare în sudul Fâşiei...

VIDEO. STB are un nou site. Cum să-l utilizezi

Societatea de Transport București (STB) anunță că are un site nou. “Avem site nou! Intră pe www.stb.ro STB este mai accesibil și în varianta digitală. Începând de...

Robert Kennedy Jr., nepotul lui John F. Kennedy, are probleme serioase de sănătate înainte de alegerile prezdențiale

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy şi candidat independent la preşedinţia Statelor Unite, a suferit de grave probleme de sănătate...
Ultima oră
Pe aceeași temă