17.6 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăInvestigații România LiberăO casă de vacanţă, o investiţie mai ieftină pe timp de criză

O casă de vacanţă, o investiţie mai ieftină pe timp de criză

Criza aduce după ea ­ascuţirea simţurilor de ­business. Pentru cei ­întreprinzători, este un moment de a face ­investiţii inteligente, fiind un moment cât se poate de bun pentru achiziţia unei locuinţe. Cu atât mai tentant cu cât este vorba despre a doua locuinţă, o casă de vacanţă, care acum se găseşte şi la ­jumătate din preţul de acum doi ani, chiar şi pe Valea Prahovei, una dintre cele mai scumpe locaţii de sejur de la noi.

O investiţie într-o locuinţă la munte este a­vantajoasă din toate punctele de vedere. În primul rând, te scuteşte de orice cheltuială cu cazareaa tunci când vrei să dai o fugă la aer curat. În al doilea rând, este o sursă sigură de venit dacă o scoţi la închiriat. Şi, deloc de neglijat, oferă confort imediat şi siguranţă financiară pe termen lung.

Colina Marei – alegerea Danei Săvuică
„Întrucât Julie, fata noastră, are 17 ani, îşi doreşte tot mai mult să petreacă timp cu prietenii, ieşind de sub controlul părinţilor. Pentru a avea totuşi siguranţa că evadează într-un loc protejat, ne-am pus problema să găsim acea casă care să se situeze într-o zonă nepoluată, destul de aproape de Capitală, să aibă toate condiţiile de confort şi un mediu bun pentru activităţi sportive şi de recreere.”, declară Dana Săvuică. Cunoscuta femeie de afaceri a ales să achiziţioneze un apartament de trei camere în proiectul Colina Marei, situat la intrarea în Sinaia. Înainte de luarea deciziei, a făcut o preselecţie în funcţie de câteva criterii clare.

Avantaje Colina Marei
1. Se face o oră şi jumătate din Bucureşti pe DN1.
2. Ansamblul este localizat la intrare în Sinaia, deci nu sunt probleme de trafic în plin sezon.
3. Toate apartamentele au fost construite astfel încât să aibă o panoramă superbă spre Valea Prahovei şi Munţii Bucegi, cu camere spaţioase, luminoase, cu balcoane mari.
4. Apartamentele sunt echi­pate cu centrale termică, bucătărie funcţională, obiecte sanitare.
5.Dezvoltatorul îţi poate face mobila pe comandă, personalizată.
6. În preţul apartamentului este inclusă parcarea subterană şi acces la centrul de recreere – cafenea, pub, bowling, biliard etc.
7. Există posibilitatea, prin centrul info, să se obţină rezervări sau închirieri de echipament sportiv, maşini off-road, ore de schi cu instructor etc.
8. Colina marei este situată  la 100 m de hotel Mara, care oferă acces la piscină, restaurant, spa.
9. Pază permanentă şi iluminat stradal, parc şi teren de joaă pentru copii.
10. Spaţiile de la parter vor funcţiona cu farmacie, spălătorie ecologică, magazin alimentar etc.
Foarte important este faptul că dezvoltatorul proiectului are linie de credit asigurată pentru finalizarea întregului ansamblu. Tot el poate asigura şi credit pentru achiziţionarea apartamentului.
„Câteva calcule pe care le-am făcut împreună cu soţul atunci când am tras linie şi am considerat că este o investiţie sigură: în 20 de ani caştig aproximativ 10.000 euro la 60 de zile, din chiria pe timp de sărbători, şi 54.000 euro din chirie lunară”, mai spune Dana Săvuică.
Totodată, zona montană este ideală pentru investiţii de acest gen pentru că nu există sezon mort. Indiferent că este iarnă sau vară, staţiunile de la munte nu duc niciodată lipsă de turişti. 

Cele mai citite

Șoșoacă a leșinat după ce ar fi înghițit un jandarm de la brută(rie) care i-a căzut greu

Ilustrație: Marian Avramescu Serviciul de Ambulanță și SMURD au fost apelate să intervină, după ce senatoarea cu potențial de europarlamentar și cu SOS, dar...

Lasconi l-a luat pe Drulă pe la spate, cu avânt (câmpu)lungesc

Ilustrație: Marian Avramescu Alegerile locale și europarlamentare, teoretic, finalizate recent – dacă mai facem uitate câteva sute/mii buletine de vot – au scos la...

NEWS ALERT. Cod roșu de furtună în București și judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi seara avertizări cod roşu de furtună pentru municipiul Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă