25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăLista câştigătorilor certificatelor energetice gratuite

Lista câştigătorilor certificatelor energetice gratuite

Romanialibera.ro oferă certificarea energetică a zece locuinţe. Concursul a avut loc în perioada 26 mai – 29 mai, în cadrul TNI, iar la tombolă s-au înscris 308 participanţi.

În urma tombolei desfăşurate vineri, 3 iunie,  au fost desemnaţi următorii câştigători:

1.    Voinea Andrei

2.    Guţă Georgiana

3.    Florescu Cristi

4.    Donţu Mihai

5.    Lazăr Carmen Luminiţa

6.    Mierlea Alexandru

7.    Ionescu Cezar

8.    Popescu Elena Ramona

9.    Păun Mihaela Roxana

10.  Apostol Dumitru

Câştigătorii sunt rugaţi să ne contacteze pe adresa mkt@medienholding.ro în termen de 15 zile de la data postării pentru a intra în posesia voucherului.

Serviciile vor fi oferite în termen de 45 de zile din momentul în care câştigătorul se prezintă cu voucherul la firma VITASTAL CONSULTING. Cei ce nu îşi revendică voucherul în termen de 15 zile pierd dreptul de a beneficia de serviciile de certificare energetică.

Certificarea energetică a celor zece locuinţe va fi realizată de către Vitastal Consulting, Bucureşti, str Matei Voivod 1102, sector 2, telefon/fax: 021.252.42.95.

Dacă nu aţi câştigat, perseveraţi!

Mulţumim tuturor participanţilor la competiţie şi, celor care nu se regăsesc pe această listă, îi anunţăm că vor mai avea posibilitatea să participe la concursuri similare, cu premii certificate energetice.

Următorul concurs se va desfăşura online, pe site-ul nostru, www.romanialibera.ro, în curând.  Urmăriţi-ne pentru a vă înscrie în timp util.

Cele mai citite

Bătaie în Parlament: Florin Roman, bătut de Dan Vîlceanu -VIDEO

Au apărut primele imagini cu bătaia din Parlament, între Dan Vîlceanu şi Florin Roman, care a avut loc în antecamera sălii de plen, în...

Momente emoționante pe Anfield! Jurgen Klopp s-a despărțit de FC Liverpool cu o victorie

FC Liverpool a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa lui Wolverhampton și a terminat pe poziția a treia în Premier League. La ultimul...

Criterii pentru alegerea unor ochelari de soare de calitate

Știai că sănătatea ochilor tăi depinde în mare măsură de calitatea ochelarilor de soare pe care îi porți? Niciun accesoriu de modă nu-și justifică...
Ultima oră
Pe aceeași temă