6 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeInvestigații România LiberăLista câştigătorilor certificatelor energetice gratuite

Lista câştigătorilor certificatelor energetice gratuite

Romanialibera.ro oferă certificarea energetică a zece locuinţe. Concursul a avut loc în perioada 26 mai – 29 mai, în cadrul TNI, iar la tombolă s-au înscris 308 participanţi.

În urma tombolei desfăşurate vineri, 3 iunie,  au fost desemnaţi următorii câştigători:

1.    Voinea Andrei

2.    Guţă Georgiana

3.    Florescu Cristi

4.    Donţu Mihai

5.    Lazăr Carmen Luminiţa

6.    Mierlea Alexandru

7.    Ionescu Cezar

8.    Popescu Elena Ramona

9.    Păun Mihaela Roxana

10.  Apostol Dumitru

Câştigătorii sunt rugaţi să ne contacteze pe adresa mkt@medienholding.ro în termen de 15 zile de la data postării pentru a intra în posesia voucherului.

Serviciile vor fi oferite în termen de 45 de zile din momentul în care câştigătorul se prezintă cu voucherul la firma VITASTAL CONSULTING. Cei ce nu îşi revendică voucherul în termen de 15 zile pierd dreptul de a beneficia de serviciile de certificare energetică.

Certificarea energetică a celor zece locuinţe va fi realizată de către Vitastal Consulting, Bucureşti, str Matei Voivod 1102, sector 2, telefon/fax: 021.252.42.95.

Dacă nu aţi câştigat, perseveraţi!

Mulţumim tuturor participanţilor la competiţie şi, celor care nu se regăsesc pe această listă, îi anunţăm că vor mai avea posibilitatea să participe la concursuri similare, cu premii certificate energetice.

Următorul concurs se va desfăşura online, pe site-ul nostru, www.romanialibera.ro, în curând.  Urmăriţi-ne pentru a vă înscrie în timp util.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu invită Google să deschidă un centru de date în România

Premierul Marcel Ciolacu a avut o întrevedere cu reprezentanți din SUA ai companiei Google, pe care i-a invitat să deschidă un centru de date...

ASF ascunde fără temei legal informații de interes public

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) atrage atenția Guvernului și Parlamentului României asupra faptului că Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) refuză...

Produse esențiale pentru curățenia de iarnă – descoperă gama completă!

În fiecare an, intrăm în sezonul rece cu promisiunea de a face din locuința noastră un sanctuar confortabil și călduros. Însă, odată cu iarna,...
Ultima oră
Pe aceeași temă