31 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăInvestigații România LiberăGarsoniere de la 18.000 de euro, în Bucureşti, la Târgul Imobiliar Naţional

Garsoniere de la 18.000 de euro, în Bucureşti, la Târgul Imobiliar Naţional

Dacă sunteţi în căutarea unui apartament sau a unei case în Bucureşti, puteţi alege din cele peste 4.000 de oferte imobiliare, disponibile la Târgul Imobiliar Naţional.

În funcţie de buzunar, puteţi alege între o garsonieră, al cărei preţ porneşte de la 18.000 de euro, sau o casă, disponibilă de la 80.000 de euro, a precizat reprezentanta evenimentului, Loredana Albu, pentru România Liberă.

Cea mai ieftină locuinţă prezentată în cadrul târgului costă 9.600 de euro plus TVA, însă este o casă din lemn, de vacanţă, a arătat Loredana Albu.

Citeşte şi: Piaţa imobiliară românească, DEPENDENTĂ de creditele bancare

La polul opus, cel mai scump imobil prezentat la Târgul Imobiliar costă 1.200.000 euro şi este situat chiar lângă Arcul de Triumf.

În cadrul târgului, bucureştenii vor putea studia şi oferta de imobile a Agenţiei Naţionale de Locuinţe (ANL).

În general, românii caută apartamente ieftine, preferabil cu două camere, iar zona în care se află imobilul nu mai este unul din criteriile de achiziţionare, a explicat Albu. Totuşi, bucureştenii caută în continuare locuinţe care să fie cât mai aproape de metrou.

Târgul Naţional Imobiliar va avea loc între 24 şi 27 octombrie, în Piaţa Constituţiei.

Programul târgului este de la ora 10.00 la 20.00, de joi până sâmbătă, iar duminică,  este deschis între 10.00 şi 16.00.

Anul trecut, la Târgul Naţional Imobiliar au participat aproximativ 30.000 de persoane.

Cele mai citite

Ciolacu: “Se face o analiză foarte clară cu producătorii din România pentru produsele de bază”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni că Guvernul face o analiză cu privire la preţurile produselor de bază ale producătorilor din România. "În momentul...

APIA: 7 iunie, termenul limită pentru depunerea cererii de plată în Campania 2024

Termenul limită de depunere a cererilor de plată în cadrul Campaniei 2024 este 7 iunie, inclusiv, informează, luni, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru...

Gyor, din nou „regina” Europei! Maghiarele au obținut al șaselea succes în Liga Campionilor

Formația maghiară Gyor a câştigat al șaselea trofeu al Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins-o pe SG BBM Bietigheim cu scorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă