30.5 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăInvestigații România LiberăDream Residence, ansamblul care te face să te simţi ca acasă

Dream Residence, ansamblul care te face să te simţi ca acasă

Cauţi un apartament nou cu finisaje de calitate? Vrei să fie aproape de centru şi să nu coste o avere? Soluţia este o locuinţă în Dream Residence, un ansamblu rezidenţial de excepţie, situat in Piaţa Rahova, la mai puţin de un sfert de oră de Piaţa Unirii.

Dezvoltatorii imobiliari au simţit potenţialul zonei Pucheni, cunoscută mai nou sub numele de „noul cartier Rahova”. Astfel că, în ultimii ani, au investit puternic în dezvoltarea zonei. Un proiect care se remarcă, de departe, este Dream Residence, o alegere perfectă pentru cei care vor locuinţe de calitate la preţuri ancorate în realitatea pieţei imobiliare de astăzi. 

Dream Residence se află la o distanţă de doar 4 km de Piaţa Unirii, într-o zonă liniştită, cu acces facil şi drumuri asfaltate. Dezvoltatorul a pus accent pe calitate, iar materialele folosite la construcţie şi la finisaje sunt de calitate superioară, proiectul desfăşurându-se sub sloganul „Calitatea face diferenţa!”.

Un alt avantaj major al ansamblului este acela că se află într-o zonă cu o infrastructură nouă. Zona s-a dezvoltat puternic în ultimii ani, reţeaua de canalizare şi cea de alimentare cu apă sunt noi. Reţeaua de curent este de asemenea nouă, fiind corect dimensionată pentru apartamentele în construcţie. Blocul este prevăzut la subsol cu o staţie de pompare. În cazul în care sunt anumite probleme la reţeaua stradala de apă, noi putem suplimenta cu staţia de pompare, astfel încât niciun locatar să nu aibă vreun disconfort”, spune Paul Dorobanţu, project manager Dream Residence.

Un  alt aspect important de care ar trebui să ţină cont orice viitor proprietar este cel legat de confortul termic – locuinţele din Dream Residence sunt termoizolate cu polistiren de faţadă de 10 cm, tâmplăria este realizată cu profil Rehau colorat în masă, iar geamul termoizolator este unul cu control solar. Toate apartamentele au centrală termică proprie de 24 KW şi aparat de aer condiţionat. De asemenea, trebuie precizat şi faptul că toate apartamentele au certificate energetice clasa A.

În ceea ce priveşte încălzirea, am supradimensionat echipamentele de încălzire din două motive. În momentul în care unul dintre locatari doreşte să aibă 26 grade Celsius în casă şi afară sunt -20 grade Celsius, să poată avea fără nicio problemă această temperatură, fără să forţeze instalaţia de căldură. Iar pe de altă parte, în situaţia în care optează pentru un ambient normal de 22 grade Celsius, sa aibă un consum redus de gaz”, mai explică reprezentantul Dream Residence.

Garsonierele au o suprafaţă de 28 mp şi costă 24.900 euro cu TVA de 5% inclus, iar apartamentele cu două camere (35mp) pot fi cumpărate cu 32.900 euro. Cei interesaţi de achiziţia unui apartament cu trei camere in Rahova (59mp) vor plăti 46.900 euro pentru o astfel de locuinţă.

Vânzările au început din vară, într-un moment în care toată lumea pleca în concediu, totuşi am reuşit să ieşim pe piaţă, să devenim vizibili şi, cel mai important, am reuşit să şi vindem. Ne adresăm tuturor celor interesaţi de achiziţia unei locuinţe noi, de calitate. E greu să te adresezi unui anumit segment de piaţă în ziua de astăzi. Am încercat, prin ceea ce facem, să răspundem unor standarde de calitate superioară şi să oferim un produs de calitate, la preţuri accesibile”, spune Paul Dorobanţu, project manager Dream Residence.

Parcarea maşinii nu reprezintă o problemă pentru proprietarii din Dream Residence, apartamentele venind la pachet cu câte un loc de parcare suprateran, inclus în preţ. Locatarii au la dispoziţie şi parcare subterană, opţiune plătită separat de preţul apartamentului.

Succesul de care s-au bucurat Dream Residence 1 şi Dream Residence 2 a demonstrat clar potenţialul noului cartier Rahova, determinându-l pe dezvoltator să îşi facă planuri pentru un alt ansamblu rezidenţial în sectorul 5, în apropriere de primele două. Dream Residence 3 urmează să fie ridicat tot în Pucheni, în aceeaşi zonă, lucrările de construcţie fiind planificate să înceapă în iunie 2013.

Cele mai citite

Trei persoane transportate la spital, după un conflict spontan în Tulcea

Trei persoane au fost transportate la spital în urma unui conflict spontan care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Tulcea,...

VIDEO. Maria Dragomiroiu, la un pas să-și piardă viața

Maria Dragomiroiu are o viață de poveste. De la o copilărie trăită în sărăcie lucie, la artistul consacrat, atât de iubit de public de...

Tamayo Perry, unul dintre actorii din “Piraţii din Caraibe”, a fost atacat de rechin. Vedeta a murit

Tragedie în lumea actoriceasc! Tamayo Perry, cunoscut pentru rolul său în al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe", a murit în urma unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă