26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialTragedie pe lacul Iezer din Ialomița. Un tânar de 20 de ani...

Tragedie pe lacul Iezer din Ialomița. Un tânar de 20 de ani s-a înecat

Un tânăr de aproximativ 20 de ani s-a înecat, luni, în lacul Iezer, judeţul Ialomiţa, trupul fiind scos de către pompieri.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, după aproximativ o oră de la momentul solicitării, persoana în cauză, un bărbat cu vârsta de aproximativ 20 de ani, a fost găsită şi extrasă din apă, fiind predată echipajului medical aflat la faţa locului, care a constatat decesul.

”În această după-amiază, salvatorii din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia au intervenit pentru căutarea unei persoane înecată în lacul Iezer. La locul solicitării au fost alocate o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi barca pneumatică. În sprijinul acestora a acţionat şi un echipaj al Serviciul Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa”, a transmis, luni seară, ISU Ialomiţa.

La acest caz au fost alocate o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi barca pneumatică. În sprijinul acestora a acţionat şi un echipaj al Serviciul Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa, arată ISU Ialomiţa.

Ialomița: Un bărbat de 44 de ani a murit când încerca să facă o bombă artizanală

Un bărbat de 44 de ani din judeţul Ialomiţa a murit încercând să facă o bombă artizanală în locuinţă. Materialele folosite au explodat. În imobil anchetatorii au găsit articole pirotehnice şi elemente de muniţie, conform spotmedia.ro.

”În cursul nopţii trecute, poliţiştii au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că din locuinţa unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Feteşti, iese fum urmare a unui zgomot puternic, iar acesta este inconştient.

La faţa locului, s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă de poliţişti, pompieri, jandarmi şi medici, care au constatat decesul bărbatului, iar în interiorul locuinţei au identificat mai multe obiecte susceptibile a conţine materiale pirotehnice şi explozive”, au transmis, miercuri seară, oficialii IPJ Ialomiţa.

Potrivit acestora, cercetările se derulează sub conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, fiind întocmit dosar penal pentru omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă