29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Jorge a pierdut 350.000 de euro: "A durut!"

VIDEO. Jorge a pierdut 350.000 de euro: „A durut!”

În ultima vreme, lui Jorge îi merge cu adevărat bine și nu ezită să se laude cu asta. Dar, în trecut, artistul a avut și de suferit. Acesta a mărturisit că a pierdut 350.000 de euro!

După apariția sa la „Survivor ALL STARS”, artistul se pregătește să urce la un nivel superior. Din toamnă, publicul îl va putea vedea pe marele ecran într-un film, în care va juca alături de Laura Cosoi. Una dintre scenele remarcabile pe care le descrie este un sărut intens care va captiva audiența.

Potrivit unui interviu acordat cancan.ro, Jorge a vorbit despre acest film dar și despre cum a reușit să piardă, în trecut, suma colosală de 350.000 de euro!

350.000 de euro, cam așa. A durut și pot să-ți spun că în sufletul meu încă mai simt o mică durere. Încerc să se facă cât mai mică. M-a durut atunci, în perioada respectivă (…) A fost în zona de IT, mă rog, niște aparaturi n-au mai fost actuale și cam aia a fost. O gaură care s-a întâmplat acum trei sau patru ani. De aia am trecut pe imobiliare, mult mai bine, mult mai sigur, vă aștept la mare!,

a declarat Jorge, întrebat a fost cea mai mare pierdere pe care ai avut-o vreodată, dintr-un business.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă