2.8 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeInternaționalVIDEO: Ursulețul Winnie The Pooh celebrează a 90-a aniversare alături de regina...

VIDEO: Ursulețul Winnie The Pooh celebrează a 90-a aniversare alături de regina Elisabeta a II-a

Celebrul ursuleț „Winnie-The-Pooh” sărbătorește cea de-a 90 aniversare prin intermediul unei întâlniri speciale cu regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, născută și ea tot în anul 1926, informează AFP, citat de Agerpres.

Povestea intitulată „Winnie-The-Pooh And The Royal Birthday/Winnie-The-Pooh și aniversarea regală” îl urmăreşte pe celebrul ursuleţ britanic ajungând la Buckingham Palace într-un autobuz supraetajat roşu, însoţit de prietenii săi fideli Christopher Robin, Piglet şi Eeyore. La palat ursuleţul cu inimă de aur reuşeşte să-şi croiască drum prin mulţime şi să ajungă până la regină. Elisabeta a II-a îmbrăcată într-un pardesiu roşu şi cu un buchet de flori în mână ascultă poezia pe care Winnie o recită în faţa mulţimii. 

Un băieţel care o însoţeşte pe regină şi care seamănă foarte mult cu prinţul George primeşte în dar un balon roşu de la Piglet. 

Winnie, ursuleţul maliţios şi gurmand, s-a născut din imaginaţia scriitorului britanic Alan Alexander Milne şi a încântat multe generaţii de copii.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă