23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Noul album vizual lansat de Beyoncé, Lemonade, alimentează zvonurile despre problemele...

VIDEO. Noul album vizual lansat de Beyoncé, Lemonade, alimentează zvonurile despre problemele ei de cuplu

Supervedeta pop Beyoncé a lansat, în weekend, un nou album vizual intitulat 'Lemonade'. Ca şi precedentul ei album, noua serie de clipuri stilizate sfidează convenţia industriei muzicale, scrie CNN.

De această dată, însă, comentariile şi reacţiile la noul album nu sunt concentrate pe muzicalitate, modă sau modul inovator de prezentare, ci pe versurile profund emoţionale, care fac referire la o soţie înşelată, care are fani zgomotoşi. De-a lungul albumului, este vorba despre un soţ necredincios, suferinţa pe care i-o provoacă şi confruntările din cuplu.

'Lemonade' conține numai piese noi, inspirate din versurile poetei anglo-somaleze Warsan Shire, prin care diva pop încearcă să treacă peste infidelităţile partenerului său, bazându-se pe experienţa femeilor afro-americane.

Albumul transmite mesaje despre responsabilitate, dragoste şi despre mişcarea afro-americană ”Black Lives Matter”, dar în cele din urmă, Beyonce spune povestea unei femei cu care nu te poţi juca. Deşi aduce un omagiu femeii de culoare, în general, pelicula atinge, în acelaşi timp, unele probleme personale profunde ale artistei, conţinând secvenţe din filmările familiei: tatăl lui Beyonce, nunta ei cu Jay-Z, sarcina şi aniversarea fiicei ei, Blue Ivy.

Filmul începe cu o scenă în care soțul este acuzat de trădare, în timp ce Beyoncé conduce prin New Orleans, izbindu-se de alte maşini, pentru a-şi potoli furia cauzată de infidelităţile soţului.

Pe reţelele de socializare, scena a fost interpretată de fanii divei în vârstă de 34 de ani drept anunţul artistic al rupturii sale de rapperul şi producătorul Jay-Z. Dar, la sfârşitul filmului, îndoielile se risipesc, când artista îl sărută tandru, în 'Forgiveness'.

O dovadă în plus că cei doi soţi rămân împreună este că Beyoncé a lansat albumul 'Lemonade' exclusiv pe platforma de muzică Tidal, controlată de Jay-Z.

Pentru cel de-al șaselea album al său de studio, Beyoncé a colaborat cu figuri mari ale muzicii, precum membri ai trupei Led Zeppelin, pentru scrierea piesei 'Don't hurt yourself', și cu rapperul Kendrick Lamar, marele câştigător al Grammy Awards de anul acesta, pentru cântecul 'Freedom'.

Cele mai citite

Sindicatele din Cultură afirmă că nu cer o mărire salarială, ci respectarea unei decizii a ICCJ

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media "CulturMedia" afirmă că membrii acesteia nu cer o mărire salarială, ci respectarea unei decizii a ICCJ. Acest...

Descoperă beneficiile consumului de produse artizanale

Într-o lume dominată de producția industrială și de alimentele procesate, produsele artizanale reprezintă o răsplată pentru cei care apreciază gustul autentic, calitatea superioară și...

Stația STB Drumul Mătăsii funcționează pe alt amplasament

Stația de autobuz „Drumul Mătăsii” funcționează pe alt amplasament, anunță Societatea de Transport București (STB). “Începând de astăzi, 21.05.2024, de la ora 11:00, stația de...
Ultima oră
Pe aceeași temă