16.3 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Au fost dezvăluite primele secvenţe din filmul "Femeia Fantastică"

VIDEO: Au fost dezvăluite primele secvenţe din filmul “Femeia Fantastică”

Primele secvenţe din unul dintre cele mai aşteptate filme din 2017, “Femeia Fantastică” (“Wonder Woman”), au fost dezvăluite, marţi, pe postul american de televiziune CW, potrivit Huffington Post.

Astfel, şefii departamentului de creaţie al companiei DC Films, Geoff Johns, şi Kevin Smith, au apărut într-o ediţie specială, numită “DC Films prezintă”,  în care au dezvăluit fanilor trailerele oficiale ale filmelor “Batman vs. Superman”, “Sucide Squad” şi “Femeia Fantastică”.

Filmul “Femeia Fantastică” va fi lansat în cinematografe pe 23 iunie 2017. Potrivit lui Geoff Johns, ea este “unul dintre cei mai grozavi supereroi”, însă nu foarte multă lume cunoaşte povestea ei la fel de bine ca pe cea a lui Batman sau Superman.

“Ceea ce vrem noi să facem cu acest film este să spunem lumii cine este, de unde vine şi de ce face ceea ce face”, a adăugat şeful departamentului de creaţie DC Films.

 

În videoclipul lansat, o putem vedea pe actriţa de origine israeliană Gal Gadot, în rolul  “Femeii Fantastice”, dar şi pe actorul Chris Pine, care interpretează rolul lui Steve Trevor, un ofiţer din serviciile militare de informaţii, care devine prima dragoste a eroinei.

“Femeia Fantastică este o luptătoare. Cea mai bună luptăoare din universul DC. Are forţă, viteză şi s-a pregătit pentru război toată viaţa”, a mai spus Johns.

Totodată, el a mai precizat că “Femeia Fantastică” joacă un rol important în portretizarea unui model feminist, având în vedere că în filme apar foarte puţini supereroi de sex feminin.

“Este esenţial cum spunem o poveste ca aceasta, pentru că este povestea unei femei foarte puternice”, a spus actorul Chris Pine în videoclip.

 

Cele mai citite

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

Ciolacul, expus la Antipa, de Noaptea Muzeelor

Ilustrație: Marian Avramescu Iubitorii de cultură vor avea parte de ceva cu totul special, astăzi, de Noaptea Muzeelor, la Antipa. Muzeul Național de Istorie Naturală...

O rachetă rusească a rănit doi copii și trei adulți la Harkov

Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi într-un atac aerian asupra oraşului Harkov. O rachetă lansată de ruşi a lovit o zonă rezidenţială....
Ultima oră
Pe aceeași temă