9.1 C
București
joi, 23 martie 2023
AcasăInternaționalUn pasager la bordul unui avion cu destinația Rusia a fost găsit...

Un pasager la bordul unui avion cu destinația Rusia a fost găsit mort

Un pasager de la bordului unui avion cu destinația Rusia a fost găsit mort. Aerobava zbura din Egipt și a aterizat de urgență la Cairo.

Pasager mort la bordul unui avion

Potrivit The Moscow Times, bărbatul s-ar fi sinucis la bordul aeronavei. Pasagerul fără suflare a fost descoperit de însoțitorii de zbor la puțin timp după ce avionul a decolat din stațiunea Sharm el-Sheikh, Egipt.

Aeronava a aterizat de urgență la Cairo, iar medicii au încercat să îl resusciteze. Bărbatul era în stare de inconștiență. Presa locală notează că trupul pasagerului a fost repatriat la bordul aceluiași avion.

Pasagerul era un bărbat de 48 de ani și ar fi avut legături cu serviciile secrete. Potrivit insoțitorilor de zbor, pasagerul  s-ar fi sinucis cu cureaua unei genți. Autoritățile din Rusia au precizat pentru  TASS că cercetează cazul.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Blue Air, în insolvență

Compania aeriană low-cost Blue Air, aflată deja, la acest moment, în portofoliul statului, care deţine 75% din acţiuni, a intrat în insolvenţă, la propria...
00:00:55

Protestatarii și poliția se ciocnesc la Paris, în timp ce demonstrațiile continuă

Protestatarii au declanșat focuri de lumină și artificii în timp ce poliția a încercat să-i împrăștie cu gaze lacrimogene la Paris marți (21 martie),...

O vilă istorică Beaux-Arts din centrul Capitalei se vinde cu patru milioane de euro

Un „hotel particulier” splendid de 1.000 mp situat în inima capitalei se vinde cu patru milioane de euro pe Storia.ro, platforma de imobiliare cu cele mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă