22.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăInternaționalTrooper îşi lansează noul album de studio, intitulat "Voodoo, pe 8 decembrie

Trooper îşi lansează noul album de studio, intitulat “Voodoo, pe 8 decembrie

Joi 8 decembrie 2011, începând cu orele 20:00, clubul Silver Church va fi locul în care cea mai iubită formaţie de muzică metal din România, Trooper, îşi lansează noul album de studio, intitulat “Voodoo”.
 
 Albumul va fi disponibil online pe www.trooper.ro, www.metalhead.ro şi www.bestmusic.ro, începând cu data de 30 septembrie 2011.
 
 Albumul va putea fi achiziţionat în ziua concertului şi în format fizic, într-o prezentare inedită.
 
 După discuţii lungi, băieţii au reuşit să găsească un nume pentru noul lor album. Numele acestuia este unul simplu („Voodoo”), dar plin de semnificaţii.
 
 „Am ales ca subiect pentru disc să vorbim despre diferitele forme de “posesie” a sufletului. Într-un fel sau altul, că vrem sau nu, trăim într-o lume care te posedă în fiecare clipă a vieţii tale: mergi la muncă şi faci lucruri pe care le vrei sau nu, mergi pe stradă şi faci ce face toată lumea, porneşti televizorul şi brusc simţi cum unii încearcă să-ţi bage lucruri pe gât, înveţi ce te pune lumea, te dezvolţi cum vrea unul sau altul, iubeşti cum eşti învăţat să iubeşti, trăieşti într-o continuă luptă cu tine. În lumea asta, oricine poate să fie un posibil “vrăjitor voodoo”. Vreau să conştientizam toţi câte lucruri facem în fiecare zi, lucruri pe care nu le vrem, ba chiar le detestăm. Este vorba despre un control al sufletelor în masă. Trăim într-o perioadă voodoo şi suntem nişte păpuşi care execută exact ceea ce ni se cere. Poate reuşim să ne scoatem toate acele din piept şi să trăim aşa cum trebuie.” au declarat băieţii despre noul lor album.
 
 Concertul Trooper va fi deschis de către trupa Addiction, o trupă tânără, ce a fost fondată în 2008 dar care are potenţial. Băieţii de la Addiction au câştigat până acum şi câteva premii importante şi sunt gata să arate că îşi pot cânta live piesele, care în plus, sună şi foarte bine.
 
 Cei care doresc să îşi achiziţioneze bilete din timp o pot face începând cu data de 12 septembrie, online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro şi din reţeaua  Biletoo,  la preţul de 20 de lei. 

Cele mai citite

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...

Iohannis le arată Tricolorilor că n-a fost așa rău cu Belgia: pe el Rutte l-a bătut de la vestiare

Ilustrație: Marian Avramescu Spre deosebire de prima partidă a Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă