26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăInternaționalGermania: Familia lui Michael Schumacher șantajată, 2 persoane arestate

Germania: Familia lui Michael Schumacher șantajată, 2 persoane arestate

Aceste două persoane le-au spus colaboratorilor familiei septuplului campion mondial, între 1994 şi 2004, că sunt în posesia unor date pe care familia nu le doreşte expuse în presă, potrivit dw.com.

Pentru a împiedica difuzarea acestor date pe „darknet”, cei doi au cerut familiei milioane de euro, a precizat parchetul, fără a preciza despre ce date este vorba. Arestaţi de poliţie miercurea trecută în parcarea unui supermarket din Frankfurt, cei doi bărbaţi trimiseseră familiei Schumacher elemente care le-ar fi putut dovedi afirmaţiile.

În ziua arestării celor doi presupuşi şantajişti au fost percheziţionate în total opt locaţii: locuinţele lor principale, a doua locuinţă a tatălui şi locul de muncă din Konstanz, precum şi alte locaţii din Solingen. Mai multe suporturi informatice au fost confiscate şi sunt în prezent evaluate.

Pilotull german (55 de ani) a suferit un traumatism cranian grav în urma unui accident de schi în decembrie 2013, în staţiunea franceză Méribel, şi este în prezent tratat la domiciliu. După ce a petrecut şase luni în comă indusă, aproape nicio informaţie nu a fost publicată de atunci cu privire la starea sa de sănătate.

Tatăl şi fiul au fost aduşi în faţa instanţei din Wuppertal joi, pentru a fi încarceraţi. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă până la cinci ani de închisoare.

Decizie radicală luată de soția lui Michael Schumacher. A scos la licitație o colecție rară de ceasuri

Soția lui Michael Schumacher, Corinna, se află într-o luptă continuă pentru a asigura resursele necesare pentru a-l ajuta pe celebrul pilot de Formula 1, care se află într-o situație medicală dificilă. După ce a renunțat la mai multe proprietăți și chiar la un monopost Ferrari F300, cu care Schumacher a dominat sezonul din 1998, Corinna a luat o altă decizie drastică în încercarea de a face față cheltuielilor. Costul tratamentului este de aproximativ 135.000 de euro pe săptămânâ!

Accidentul grav de schi suferit de Michael Schumacher la 29 decembrie 2013, în stațiunea Méribel, l-a plasat într-o comă prelungită și a necesitat multiple intervenții chirurgicale. De atunci, informațiile despre starea sa de sănătate au fost limitate, iar familia sa a făcut eforturi considerabile pentru a-l sprijini în această perioadă dificilă.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

   Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă