32.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiUpdate-ul așteptat de milioane de utilizatori de WhatsApp. Ce vei putea face...

Update-ul așteptat de milioane de utilizatori de WhatsApp. Ce vei putea face curând

WhatsApp, populara aplicație, continuă să se concentreze pe îmbunătățirea experienței utilizatorului și anunță un update așteptat de aproape toți utilizatorii!

Potrivit WABetaInfo, versiunea beta a WhatsApp pentru Android (2.24.13.17) a integrat o funcție nouă și foarte așteptată: vei pute apela o persoană fără a fi nevoit să o adaugi în agenda telefonului.

Anterior, pentru a iniția apeluri din aplicația WhatsApp, era necesar să salvezi contactul în agenda telefonului, ceea ce era incomod pentru cei care aveau nevoie să apeleze o persoană care nu se afla în agenda lor. Update-ul va elimina această barieră, făcând ca experiența să fie mai ușoară.

Pentru a suna direct, tot ce trebuie să faci este să apeși pe un buton aflat pe fila de apeluri care va afișa o tastatură telefonică (n.r. vezi foto mai jos). Acest lucru le permite utilizatorilor să introducă numere de telefon direct pentru a efectua apeluri imediate, eliminând necesitatea de a schimba aplicațiile sau de a crea contacte temporare.

update-whatsapp
Foto – WhatsApp Call Dialer (beta) – WABetaInfo

În prezent, acest feature este disponibil doar pentru un grup select de utilizatori ai versiunii beta a aplicației, iar data lansării oficiale pentru toți utilizatorii nu a fost încă anunțată.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă