32.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Connect-R, dezvăluiri cu emoții. Ce fac părinții artistului: "Mama vinde și...

VIDEO. Connect-R, dezvăluiri cu emoții. Ce fac părinții artistului: „Mama vinde și acum ziare, iar tata…”

Prezent în podcastul moderat de Mihai Bobonete, Connect-R a vorbit despre viața lui și a făcut câteva dezvăluiri emoționate.

Într-un interviu recent, Connect-R (42 de ani), unul dintre cei mai respectați artiști din România, a dezvăluit detalii emoționante despre trecutul său și despre părinții săi, pe care îi consideră adevărați eroi. Artistul, care a crescut într-o familie săracă, a subliniat importanța fundamentală pe care părinții săi, Aurel și Rodica Mihalache, au avut-o în viața lui.

Connect-R a mărturisit că părinții săi au avut un impact profund asupra sa și că îi divinizează pentru modul în care au gestionat dificultățile vieții și i-au oferit sprijinul necesar pentru a-și urma visurile. Artistul a subliniat că nu a uitat niciodată de unde a plecat și că recunoaște sacrificiile pe care părinții săi le-au făcut pentru el și familia sa.

Mama este pragmatismul întruchipat. Este matematicianul din casă, omul care a știut rânduiala a noastră, a tuturor, inclusiv a lui tata. Tata, dacă mama ar fi cifra, tata e culoarea. Tata este personajul principal din *La vita è bella*.Tata este un copil și așa a rămas toată viața. Îi mulțumesc că a fost și că a rămas așa, chiar cu lucrurile pe care mama i le-a reproșat toată viața, această imaturitate. Dacă nu era el, noi nu știam că totul este o joacă într-un final și nu ne bucuram atât de tare,

a mărturisit Connect-R.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă