22.5 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăInternaționalTopul celor mai prezenţi politicieni la TV

Topul celor mai prezenţi politicieni la TV

Aurelian Pavelescu, Dan Diaconescu, Mihail Neamţu şi Corneliu Vadim Tudor sunt politicienii cu cea mai mare prezenţă la televiziunile de ştiri in luna septembrie, arată un raport realizat de agenţia TRUST, citat de Pagina de Media.

Analiza a luat în calcul posturile de televizune: Antena 3, B1 TV, Romania TV, Money Channel, Realitatea TV şi Digi 24 şi a fost făcută pe intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna septembrie 2012.

Potrivit acestui studiu, Aurelian Pavelescu, liderul PNŢCD, ocupă locul întai în top, cu peste 13 ore (817 minute) petrecute în studiourile televiziunilor. El este urmat de liderul PP-DD Dan Diaconescu, cu 584 de minute (aproape 10 ore) şi de Mihail Neamţu, liderul mişcării Noua Republică, cu 395 de minute (până în şapte ore) prezente în platourile TV.

Pe locul patru se află liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, iar pe cinci liderul PSD, Victor Ponta, fiecare cumulând aproape cinci ore de emisie.

În ceea ce priveşte numărul de apariţii pe posturile de televiziune, de la PNL se detaşează Sorin Roşca Stănescu, de la UNPR Lavinia Şandru, de la PSD Liviu Pop, iar de la PDL europarlamentarul Petru Luhan.

În cadrul aceluiaşi studiu se prezintă şi un clasament al partidelor politice, realizat în funcţie de prezenţa reprezentaţilor acestora în platourile televiziunilor analizate.

Pe primul loc în luna septembrie figurează PSD (233 prezente), pe locul doi PDL (196 prezenţe), iar pe locul trei PNL (182 prezenţe)

Cele mai citite

Ce este dischinezia biliară și cum se manifestă?

Ai observat că, de câteva luni, te confrunți cu episoade inexplicabile, intermitente, de durere în partea dreaptă superioară a abdomenului? Durerea este suficient de...

Congresul spaniol dominat de socialiști a votat amnistia separatiștilor catalani

Deputaţii spanioli au adoptat joi definitiv o lege de amnistie în favoarea separatiştilor catalani, o măsură foarte controversată a guvernului de stânga al premierului...

Primar din Buzău cercetat penal pentru folosirea resurselor primăriei

Mai mulți locuitori ai comunei Cozieni, județul Buzău, au făcut publice acuzații grave împotriva actualului primar al localității, susținând că acesta comite infracțiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă