17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăInternaționalSpice Girls s-ar putea reuni pentru un concert

Spice Girls s-ar putea reuni pentru un concert

Spice Girls s-ar putea reuni pentru un concert special susţinut în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, a declarat fosta membră a formaţiei, Mel C., potrivit NewsIn.

Cântăreaţa, ajunsă între timp la vârsta de 36 de ani, spune că îşi doreşte să urce din nou pe scenă alături de vechile prietene din Spice Girls, respectiv Victoria Beckham, Geri Halliwell, Mel B şi Emma Bunton.

“Dacă mi-ar cere, eu aş fi acolo. Poate ar trebui să ne întâlnim (cu celelalte componente ale trupei – n.r.) şi să discutăm despre spectacol. Dacă ar fi să ne reunim, ar trebui să rediscutăm show-ul”, a spus Mel C, referindu-se la faptul că spectacolul ar trebui adaptat în perspectiva unei audienţe globale a Olimpiadei din 2012.

Pe lângă reuniunea Spice Gilrs, Mel C. mai spune că abia aşteaptă să vadă şi premiera musical-ului despre formaţie, care este programată să aibă loc tot în 2012.

Formaţia Spice Girls s-a destrămat în 2001, la doi ani după ce Geri Halliwell a părăsit trupa într-un plin turneu de promovare a unui album. Fetele au anunţat că intenţionează să se reunească pentru un turneu mondial în 2007, însă după o serie de concerte desfăşurate sub titulatura “Return of the Spice Gilrs”, care s-a bucurat de un real succes, s-au despărţit din nou.

Spice Girls a fost fondată în 1994 şi a devenit cunoscută după lansarea primului single, “Wannabe”, în 1996, care s-a situat mult timp pe primul loc în topurile mondiale. În cinci ani de existenţă, trupa a vândut peste 55 de milioane de albume.

Cele mai citite

Zeljko Kopic, încrezător înaintea barajului cu Csikszereda: „Dinamo este favorită”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că formaţia sa este favorită în barajul cu divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. „Suntem într-o formă bună, ne-am...

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...
Ultima oră
Pe aceeași temă