32.1 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăInternaționalMusicalul "Micuţa Dorothy” revine la Palatul Naţional al Copiilor

Musicalul “Micuţa Dorothy” revine la Palatul Naţional al Copiilor

Proiectul educaţional “Domini, Domini – Călătorie în Universul personajelor de basm”, susţinut de Asociaţia Culturală Maria Domina, a pregătit pentru cei mici musicalul “Micuţa Dorothy” de Silvia Kerim şi Marius Ţeicu, o poveste adorată de toţi copiii, ce va fi prezentată pe scena Palatului Naţional al Copiilor, duminică, 20 februarie, începând cu ora 11:00. 

Dorothy împreună cu prietenii săi, Omul de tinichea, Leul cel fricos sau Omul de paie vor porni într-o aventură muzicală şi vor înfrunta toate obstacolele pentru a ajunge la Marele Vrăjitor din Oz. Iar cei mici, vor poposi în lumea plină de culoare şi cântec redată impecabil de artiştii profesionişti ai Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galaţi.
 Biletele pentru spectacolul “Micuţa Dorothy” au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Vreau Bilet.  Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria de loc : Cat. I – 20 lei şi Cat. II – 15 lei.
 
Seria spectacolelor desfăşurate în cadrul proiectului “Domini, Domini – Călătorie în Universul personajelor de basm” continuă şi în luna martie cu reprezentaţii magice pentru toţi copiii, precum: “Frumoasa din pădurea adormită”- 6 Martie , iar “Albă ca zăpada” – 20 Martie.
 
“Micuţa Dorothy” de Silvia Kerim şi Marius Ţeicu , o adaptare după celebrul român pentru copii -Vrajitorul din OZ” de Lyman Frank Baum.  

Cele mai citite

Maia Sandu, mesaj după finala “Românii au talent”. “Aţi făcut Moldova mândră!”

Ediția din acest e show-ului "Românii au talent" a fost câștigată de Cristian Ciaușu, tânărul cu naiul. Următoarele locuri au fost ocupate de Ana...

Zelenski participă în Singapore la conferinţa Shangri-La Dialogue. Ce va discuta cu Lloyd Austin

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns sâmbătă în Singapore pentru conferinţa Shangri-La Dialogue, unde se va întâlni cu secretarul american al apărării Lloyd Austin,...

Cum ar putea Nicușor Dan să elimine și mafia din fotbal

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se laudă în campania electorală pentru un nou mandat de edil-șef că a oprit mafia...
Ultima oră
Pe aceeași temă