28.3 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăInternaționalManowar: „Expendable”: al doilea preview de pe albumul ce va avea premiera...

Manowar: „Expendable”: al doilea preview de pe albumul ce va avea premiera la Ost Fest

MANOWAR a oferit un al doilea preview, de pe albumul a cărui premieră va fi celebrată în România, la Ost Fest . Melodia se numeşte “Expendable” şi va fi inclusă pe noul disc. Potrivit basistului Joey DeMaio, albumul va fi caracterizat de “agresivitate şi putere brută. Sunetul  va sfida moartea, va fi asemenea marşului unui dinozaur.”

Piesa este inspirată de proiectul cinematografic  “The Expendables” (Eroi de sacrificiu) şi deja a ajuns şi la urechile actorului american Silvester Stallone, în timpul vizitei pe care MANOWAR a făcut-o pe platourile de filmare ale producţiei “Expendables 2”.

MANOWAR revine în România, pe 16 iunie, în calitate de headliner al celei de a doua zile din cadrul Ost Fest. Concertul pe care MANOWAR îl va susţine pe scena Ost Fest se va individualiza prin faptul că va celebra premiera mondială a noului album. Set-list-ul va cuprinde de la imnuri bine cunoscute, unele dintre ele chiar de pe albumul “Warriors Of The World”, de la a cărui lansare se împlinesc 10 ani, la melodii de pe noul material discografic.

În luna martie, fanii formaţiei ce fac parte din  “The Circle”, (un grup de voluntari ce contribuie la promovarea acesteia) au luat parte alături de reprezentanţi media la o pre-audiţie a viitorului album MANOWAR, urmată de un tur de prezentare al Wisseloord Studios din Olanda, locul unde albumul va fi mixat şi masterizat.

Basistul MANOWAR, Joey DeMaio, alături de Ronald Prent (inginer mixaj) şi Darcy Proper (inginer masterizare), laureată a premiului Grammy, au oferit informaţii despre producţia unui album şi despre cerinţele specifice care apar atunci când este vorba de o trupă renumită la nivel mondial pentru sunetul mai puternic decât al oricărei alte formaţii, însă întotdeauna clar şi nedistorsionat.

”Pentru noi a fost important ca fanii să fie cei dintâi care aud noile piese. Totul este pentru ei, la urma urmei” a explicat Joey DeMaio.

Urmareste preview-ul la “Expendable” mai jos:

Cele mai citite

Apple amână lansarea funcțiilor bazate pe inteligență artificială în Europa

Apple va amâna lansarea a trei noi funcții de inteligență artificială, deoarece normele de referință ale Uniunii Europene în domeniul tehnologiei îi cer să...

Aur pentru David Popovici la Europene în proba de 200 m liber

Înotătorul român David Popovici a obținut medalia de aur în proba de 200 m liber la Campionatele Europene de natație de la Belgrad, vineri...

Canicula a leșinat din cauza Dianei Șoșoacă

Ilustrație: Marian Avramescu Valul de căldură ce a poposit deasupra Bătrânului continent și care i-a pus pe gânduri și pe specialiștii Administrației Naționale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă