28.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăInternaționalCe rapper cunoscut va juca în comedia "Zoolander 2"

Ce rapper cunoscut va juca în comedia “Zoolander 2”

Rapperul american Kanye West va juca în filmul de comedie "Zoolander 2" în care rolurile principale vor fi interpretate de actorii Ben Stiller şi Owen Wilson, informează Mediafax.

Prezenţa rapperului pe afişul noului film de comedie s-ar datora, afirmă presa americană, bunului său prieten Will Ferrell care le-a sugerat producătorilor de la Hollywood să îl includă pe cântăreţ în distribuţia peliculei.

De asemenea, Kanye West doreşte ca şi soţia lui, starleta Kim Kardashian, să primească un rol de mică amploare în noua producţie.

"Kanye este bun prieten cu Will şi a avut o scurtă apariţie în «Anchorman 2», însă îşi doreşte să joace un rol mai consistent în «Zoolander 2». Este foarte probabil ca şi Kim să apară în acest film", a dezvăluit o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Potrivit presei americane, "Zoolander 2" va avea o distribuţie impresionantă, în care vor mai fi prezenţi redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogur, Anna Wintour, actorul Billy Zane, dar şi un model vedetă al casei Victoria's Secret, Karlie Kloss. Actorul Will Ferrell va juca şi el în noul film, interpretând din nou rolul designerului egocentric Mugatu.

Totodată, câteva modele celebre, precum Naomi Campbell, Cara Delevingne, Jourdan Dunn şi Alessandra Ambrosio, ar putea avea apariţii cameo în acest film.

Filmul "Zoolander 2" va fi regizat de Ben Stiller pe baza unui scenariu scris de Justin Theroux, logodnicul actriţei Jennifer Aniston, şi va fi lansat în cinematografe în februarie 2016.

Ben Stiller şi Owen Wilson, interpreţii rolurilor Derek Zoolander şi Hansel, două modele masculine care nu strălucesc prin inteligenţă în filmul "Zoolander, şi-au reluat rolurile din această comedie de succes şi au făcut senzaţie pe podiumul de defilare la Săptămâna modei de la Paris, marţi, cu ocazia prezentării celei mai recente colecţii a casei Valentino.

În comedia "Zoolander", personajul interpretat de Ben Stiller este prins împotriva voinţei sale într-un complot ce vizează asasinarea unui politician de talie internaţională, însă este salvat de Hansel. Filmul a devenit o veritabilă comedie-cult a anilor 2000, graţie replicilor absurde rostite de personajul Derek Zoolander şi a situaţiilor amuzante.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Cele mai citite

Aurelian Pavelescu și-a anunțat candidatura la președinție

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Aurelian Pavelescu, şi-a anunţat sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale din acest an. Acesta a arătat că va candida...

Aurelian Pavelescu și-a anunțat candidatura la președinție

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Aurelian Pavelescu, şi-a anunţat sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale din acest an. Acesta a arătat că va candida...

Donald Trump a participat la o slujbă religioasă, alături de persoanele de culoare

În weekend, Donald Trump, împreună cu o serie de republicani, a participat la o slujbă religioasă într-o biserică din Detroit, cu enoriași de culoare. ...
Ultima oră
Pe aceeași temă