20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInternaționalJulio Iglesias lansează un nou album

Julio Iglesias lansează un nou album

Julio Iglesias, cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor, lansează un nou album în limba spaniolă, după o pauză de peste zece ani.

Albumul "Mexico" este un tribut adus tuturor cântăreților din Mexic și va include unele dintre cele mai cunoscute piese mexicane, cum ar fi "Jurame", "Usted eș la culpable", "Se me olvido otra vez", Mexico Lindo y querido". 
   
Primul single este "Fallaste Corazon", pe care artistul l-a lansat în urmă cu câteva săptămâni, iar albumul va conține 12 piese cu diverse influențe și cu un sound actual. 
  
Julio Iglesias a lansat primul său album – un tribut adus Mexicului- în 1976, iar acum artistul latin se întoarce din nou către țara care a contribuit la succesul enorm pe care l-a înregistrat.  
  
"Mexicul este o țara pe care o iubesc foarte mult. Publicul mexican mi-a oferit numeoase momente de neuitat. Cunosc țara asta că și cum ar fi țara mea natală", a declarat Julio Iglesias. 
  
Julio Iglesias are 80 de albume lansate de-a lungul timpului, 47 de ani de hituri și peste 300 de milioane de copii vândute. 

Cele mai citite

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...

Starea de sănătate a lui Robert Fico este una “pozitivă”

Prognoza referitoare la evoluția stării de sănătate a premierului slovac Robert Fico după tentativa de asasinat "este încurajatoare", a declarat sâmbătă ministrul slovac al...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...
Ultima oră
Pe aceeași temă