20.5 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăInternaționalFilmul „Hot Pursuit” are premiera pe 8 mai în cinematografele din România

Filmul „Hot Pursuit” are premiera pe 8 mai în cinematografele din România

Comedia „Hot Pursuit/ Urmărire periculoasă”, cu actrițele Reese Witherspoon și Sofía Vergara în roluri principale, are premiera pe 8 mai în cinematografele din România.

Actrița Reese Witherspoon interpretează rolul unei polițiste fără experiență care primește misiunea aparent simplă de a o escorta, prin Texas, pe soția unui cap al mafiei, rol jucat de actrița Sofia Vergara. Călătoria ofițerului Cooper cu Daniella Riva de la San Antonio spre Dallas, se transformă într-o cursă contracronometru de tipul „fugi pentru viaţa ta”… printr-o mulțime de gloanţe care zboară.

„Este un cuplu ciudat de femei moderne, un fel de comedie a unei altfel de prietenii feminine, cu Reese Witherspoon care interpretează rolul jumătăţii sălbatice şi nebune din film și Sofía Vergara care interpretează bărbatul heterosexual – sau, în acest caz, femeia. Dar polițista jucată de Reese este atât de normală încât pare puţin nebună, iar soţia trofeu a unui mafiot interpretată de Sofía este mult mai descurcăreaţă decât pare”, a povestit regizoarea Anne Fletcher. 

 „Am fost interesată de regizarea acestui film pentru că îmi place foarte mult de Reese şi de Sofía. Am înţeles instinctiv oportunitatea vizuală pentru comedie în asocierea lor fizică și am simțit strălucirea chimiei dintre ele, despre care știam că va fi cu siguranţă acolo. Punerea celor două împreună mi s-a părut o alegere foarte amuzantă”, a adăugat Anne Fletcher.

Atât Witherspoon, cât şi Vergara nu interpretează doar roluri principale în „Urmărire Periculoasă”, ci au şi calitatea de producător, respectiv producător executiv al filmului. 

Filmul este regizat de Anne Fletcher, după un scenariu scris de David Feeney (seria TV „New Girl”) & John Quintance (seria TV „Ben & Kate”) şi Dana Fox („What Happens in Vegas”) & Katherine Silberman (seria TV „Ben & Kate”).

Deși acţiunea filmului „Urmărire periculoasă” are loc în San Antonio și Dallas și pe drumul dintre cele două destinaţii, filmarea a fost realizată în întregime în New Orleans. 

Filmul „Hot Pursuit / Urmărire periculoasă” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 8 mai 2015. 

 

Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...

“Nu fac alte comentarii până la finalizarea anchetei”, susține fostul general Coldea

Florian Coldea, general în rezervă și fost prim-adjunct al directorului SRI, s-a prezentat în dimineața de luni, 27 mai, la un sediu de poliție...

Depozitele la bănci ale firmelor şi populaţiei au crescut, în aprilie, cu 0,9%

Depozitele rezidenţilor clienţi neguvernamentali au crescut în luna aprilie 2024 cu 0,9% faţă de luna anterioară, până la nivelul de 589,925 miliarde de lei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă