15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăInternaționalElysium, cel mai VIZIONAT film SF din România

Elysium, cel mai VIZIONAT film SF din România

Filmul SF “Elysium”, lansat în cinematografie în luna martie, este cel mai vizionat de publicul românesc, arată un comunicat al Asociaţiei de Film România.

Pelicula îi are în rolurile principale pe Jodie Foster şi Matt Damon şi este regizat de cineastul sud-african Neill Blomkamp.

Citeşte şi „Sunt o babă comunistă“, varianta de criză economică

“Elysium” urmăreşte lupta dintre milioane de pământeni săraci rămaşi pe Terra, în anul 2154, şi clasa bogaţilor, care trăiesc fără griji pe staţia spaţială Elysium.

 

În România, filmul a strâns, de la premieră, aproximativ 37.300 de spectatori în sălile de cinema şi a avut încasări de aproximativ 719.000 de lei, conform Mediafax.

În topul celor mai îndrăgite pelicule din weekend apar şi filmele “Wolverine”, “Turbo”, “Greu de pensionat” şi “Oameni mari şi fără minte”.

TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna august:

 
Cele mai citite

Ciolacu anunță că se modifică plafonul de la care se impozitează pensiile

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, luni, că de la 1 septembrie, odată cu recalcularea pensiilor, se va modifica şi plafonul peste...

STS a intervenit să repare o defecțiune apărută într-o reţea internă de telefonie interurbană din București

Sistemul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a intervenit, luni seară, la o defecţiune apărută la un echipament ce deserveşte o reţea internă de telefonie interurbană...

ONU condamnă atacurile mortale israeliene din Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a condamnat atacurile aeriene mortale ale Israelului lângă Rafah, în Fâşia Gaza."Condamn acţiunile Israelului care au ucis zeci...
Ultima oră
Pe aceeași temă