23.4 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăGDPRTransformare: un tânăr supraponderal a devenit model după ce l-a părăsit iubita

Transformare: un tânăr supraponderal a devenit model după ce l-a părăsit iubita

Un tanar de 24 de ani din Anglia a fost atat de socat de faptul ca iubita sa l-a parasit pentru un baiat mai aratos, ca s-a hotarat sa-i dovedeasca acesteia ca si el poate sa fie sexy.

Jonny Laidler cantarea 127 de kilograme si nu avea alte hobby-uri decat jocurile video. Iubita acestuia s-a saturat de obiceiurile lui si l-a inselat cu un barbat mai slab si mai activ.

Drama l-a trezit la viata pe Jonny, care s-a decis ca trebuie sa-si schimbe viata. Baiatul a inceput sa alerge cate 10 kilometri pe zi si s-a apucat de rugby, un sport pe care l-a facut in liceu.

Tanarul si-a schimbat obiceiurile alimentare si a reusit sa dea jos aproximativ 50 de kilograme. Jonny a declarat ca mananca putin si des si isi bazeaza dieta pe legume, fructe si proteine usoare.

El nu mai consuma deloc carbohidrati rafinati (dulciuri din magazine), mancare grasa sau fast-food. Mai mult, tanarul merge de trei ori pe saptamana la sala de forta, si in restul timpului alearga sau inoata.

Jonny a casigat de curand concursul “Next Top Model Leeds”, unde ambitia sa a fost apreciata de membrii juriului.

Citeste mai multe si vezi poze pe www.modista.ro

Cele mai citite

Ministerul Finanțelor va împrumuta peste 6 miliarde de lei în luna iunie

Ministerul Finanţelor (MF) a planificat, în luna iunie 2024, împrumuturi de la băncile comerciale în valoare de 6,2 miliarde de lei, la care se...

Cristian Preda anunță o surpriză la alegerile prezidențiale: „Vom avea un preşedinte care va schimba în bine”

Politologul Cristian Preda a afirmat duminică în ultima zi a Salonului Internaţional de Carte Bookfest că vom avea o mare surpriză la alegerile prezidenţiale...

Perechea Monica Niculescu/Cristina Bucşa, calificată în optimi la Roland Garros

Perechea româno-spaniolă Monica Niculescu/Cristina Bucşa s-a calificat în optimile de finală ale probei feminine de dublu de la Roland Garros, după ce a trecut...
Ultima oră
Pe aceeași temă