20.3 C
București
miercuri, 11 septembrie 2024
AcasăGDPRRețetă simplă și rapidă: Supă cremă de morcovi

Rețetă simplă și rapidă: Supă cremă de morcovi

Supa cremă de morcovi este o rețetă care nu necesită nici prea multe ingrediente, nici prea mult timp de pregătire. Este un răsfăț gastronomic pe care orice gospodină și-l poate permite.

INGREDIENTE

1l apă

800g morcovi

3 cartofi

2 cepe

sare, piper

parmezan

crutoane

MOD DE PREPARARE

Într-o oală cu capac se pune la fiert 1l de apă.

Se taie morcovii, cartofii și ceapa și se adaugă în apă fiartă. Se zdrobește usturoiul și apoi se adaugă peste celelalte legume. Se adaugă un strop de sare și piper, după gust și se lasă la fiert timp de 15-18min.

Cu ajutorul unui blender se mixează legumele, adăugând treptat puțin din supa în care au fiert. Pasta rezultată se mai pune la foc timp de 5 min pentru a se omogeniza perfect iar apoi se pune în boluri.

MOD DE SERVIRE

Se presară puțin parmezan și se adaugă crutoane.

Cele mai citite

Rusia și China lansează manevre militare de amploare în Pacific și Arctic, în contextul tensiunilor internaționale

Rusia și China desfășoară în prezent exerciții militare comune în Pacific, vizând contracararea influenței americane în regiune. Aceste manevre sunt parte a unei serii...

Cum să alegi cel mai bun și sănătos iaurt pentru familia ta: Ghid complet

Iaurtul este un aliment de bază în multe diete, fiind apreciat pentru gustul său cremos și beneficiile sale pentru sănătate. Acest produs lactat fermentat...

Avantajele și dezavantajele amnistiei fiscale, explicate de specialiștii financiari

Flavius Jakubowicz, specialist în consultanță fiscală și contabilitate, spune că amnistia fiscală are atât beneficii cât și neajunsuri. Acesta explică și ce impact ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă