14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăGDPRIubita secreta a lui Michael Jackson: bona Grace Rwaramba

Iubita secreta a lui Michael Jackson: bona Grace Rwaramba

Iubita secreta a lui Michael Jackson era fosta bona a copiilor acestuia, Grace Rwaramba, au declarat apropiati ai artistului. In momentul in care a murit, Michael Jackson era de mult timp intr-o relatie cu Grace Rwaramba, originara din Uganda.

Ian Barkley, care a calatorit in jurul lumii alaturi de cantaret timp de trei ani, in calitate de fotograf personal, a declarat ca relatia cuplului era un secret deschis pentru personalul vedetei, cei doi indragostindu-se unul de altul in perioada in care Grace era bona unuia dintre copii.

Potrivit lui Barkley, in spatiul privat, Grace, in varsta de 42 de ani, se comporta ca o adevarata mama pentru copiii lui Jackson – Prince Michael (12 ani), Paris Katherine (11 ani) si Prince Michael II (sase ani).

"Grace il iubea pe Michael si el o iubea la randul lui…era un secret deschis in randul personalului" cantaretului, a declarat Ian Barkley, fotograful personal al lui Jackson. "Copiii ii spuneau mama", a adaugat el.

Saptamana trecuta, Matt Fides, fost sef al securitatii starului, a dezvaluit ca Michael avea o iubita secreta, insa a refuzat sa-i dezvaluie numele.
"Familia era constienta de faptul ca exista cineva special in viata lui, o persoana pe care o iubea si adora si cu care avea momente bune si mai putin bune. Pentru o vreme, ea a fost prezenta in viata lui. Nu este o femeie celebra, absolut deloc. Banuiesc ca este devastata acum", a declarat Fiddes, in varsta de 30 de ani si care il cunostea pe Michael Jackson din anii 1990.
"Matt se refera la Grace. Ea si Michael aveau relatia unui cuplu casatorit si nu pe cea a unui angajat si angajator", a spus un alt bodyguard al cantaretului.
"Grace era cea mai apropiata persoana pentru Michael si copii. Va fi devastata.

Copiii au fost intotdeauna prioritatea lor comuna si, ca orice cuplu, se certau atunci cand era vorba de ceva care sa ii afecteze pe acestia. Diferenta dintre Grace si alte femei din viata lui Michael a fost ca ea nu era absolut deloc interesata sa devina celebra. A fost ceva ce a evitat cu perseverenta si Michael era decis sa tina relatia sa si pe ea departe de ochii publicului. Relatia era binecunoscuta personalului, insa membrilor acestuia li s-a pus in vedere ca este vorba de ceva care nu trebuie sa ajunga la urechile publicului", a declarat o sursa familiarizata cu situatia.

Grace i-a fost prezentata lui Jackson de fostul sau purtator de cuvant Tohme R. Tohme in 1991. Ea a inceptu sa lucreze ca secretara inainte de a deveni, ulterior, cea mai importanta femeie din viata starului. In 1999, ea a fost aleasa sa aiba grija de copiii cei mai in varsta ai lui Michael Jackson, in urma divortului acestuia de cea de-a doua sotie a sa, Debbie Rowe.

Ulterior, ea a devenit persoana principala din viata copiilor, care ii dadeau ascultare. Sase ani mai tarziu, Jackson a rugat-o sa ii duca pe copii sa se intalneasca cu Debbie Rowe, care a fost extrem de surprinsa sa ii auda pe acestia spunandu-i bonei "mama".

De altfel, se pare ca legatura dintre copii si Grace era atat de puternica incat ei i s-au adresat plangand copiii dupa moartea tatalui lor. Saptamana aceasta, Grace a mers in Beverly Hills dupa ce familia Jackson i-a cerut ajutor in consolarea copiilor. In plus, ea urmeaza sa fie prezenta si la ceremonia funerara privata la care familia starului va lua parte marti.

Barkley, membru al cercului apropiat lui Michael Jackson in perioada 2002 – 2005, crede ca Grace ar trebui sa fie cea care sa aiba grija de copiii starului pe viitor si nu mama lui Michael Jackson, care detine actualmente custodia temporara a acestora.

"Desi o iubesc pe Katherine, mama lui Michael, ea are 79 de ani si daca moare, cel mai bun loc pentru copii ar fi sa fie alaturi de Grace. Ea a fost cea care i-a crescut. Ea a fost alaturi de ei zi si noapte. Ii iubeste cu adevarat si ei o adora ca si cum ar fi mama lor adevarata", a spus Ian Barkley.

Grace, care a avut o relatie scurta si cu fratele cel mare al lui Jackson, Jermanine, la inceputul anilor 1990, a declarat, saptamana trecuta, ca a parasit Statele Unite in decembrie, dupa ce a fost concediata de Michael, starul dependent de droguri devenind gelos pe relatia ei apropiata cu copiii.

De altfel, Michael a concediat-o si reangajat-o pe Grace de mai multe ori. Astfel, ea a fost concediata, in una dintre dati, pentru ca le-a sunat pe mama si sora lui Jackson cerandu-le sa intervina pentru a solutiona problemele acestuia cu medicamentele.

Ea a declarat ca, in ultimele luni, Michael se degradare si ca nu mai avea bani, astfel incat nu si-a permis nici macar sa cumpere baloane pentru a marca ziua lui Paris. Ea a adaugat si ca Katherine i-a telefonat, a doua zi dupa decesul starului, ca sa o intrebe daca sunt ascunsi cumva bani undeva in casa acestuia.

Grace a dezvaluit ca Michael ascundea bani in pungi negre sub covoarele vilei sale din Los Angeles. Fosta bona s-a stabilit anul acesta la Londra, unde Michael urma sa aiba o serie de concerte luna aceasta.

Jackson a fost atras de Grace ca urmare a interesului acesteia de a ajuta copiii aflati in saracie. Ea i-a sustinut ideea de a adopta cinci copii din tari in curs de dezvoltare si, in urma cu doi ani, cuplul planifica o campanie umanitara de proportii pentru ajutarea copiilor aflati in situatii dificile.

Grace este si cea despre care se spune ca l-ar fi convins pe Michael ca poate reveni in lumina reflectoarelor si revendica din nou coroana de rege al muzicii pop.
Bona, care i-a descris drept "copiii mei" pe copiii lui Jackson, a declarat, intr-un interviu televizat, ca i-a tinut pe fiecare dintre ei in brate inca din prima zi a vietii lor.

Se spune ca Grace ar fi acumulat atat de multa putere in casa lui Michael Jackson incat controla accesul la acesta, decizand chiar si care dintre membrii familiei lui ii puteau vorbi. Astfel, se spune ca, in urma cu trei ani, ea i-a interzis tatalui lui Michael Jackson sa mai intre in locuinta fiului sau. Un an mai tarziu, au aparut zvonuri potrivit carora s-ar fi casatorit cu Jackson, insa acestea au fost dezmintite de Grace, care este inca legal casatorita cu primul ei sot, Stacey Adair.

Cele mai citite

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă