14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăGDPRCum îţi poţi decolora părul fără substanţe chimice

Cum îţi poţi decolora părul fără substanţe chimice

Dacă vrei să-ţi deschizi culoarea părului în mod natural, poţi să apelezi la sucul de lămâie, dacă ai părul blond, şaten sau castaniu, potivit ziare.com.

Tot ce trebuie să faci este să pui zeamă de lămâie pe toată lungimea firului de păr şi să o laşi să acţioneze timp de o oră. Rezultatul este mai bun dacă stai la soare în tot acest timp.

Sucul de lămâie conţine mult acid, aşa trebuie să ai grijă să nu depăşeşti perioada de o oră, pentru că rişti să-ţi distrugi părul.

Clateste şi repetă procedeul de fiecare dată când îţi doreşti o nuanţă mai deschisă a podoabei capilare. Lămâia nu numai că deschide culoarea naturală, dar face şi şuviţele blonde să fie mai vii şi strălucitoare.

Pentru a avea un păr cât mai sănătos, foloseşte mai mult balsam decât de obicei după un asemenea procedeu, pentru că este posibil ca părul să rămână mai uscat.

Nu folosi suc de lămâie pe păr dacă ai înotat în apa cu clor, căci efectul ambelor substanţe poate fi foarte periculos pentru părul tău.

Pentru mai multă siguranţă, monitorizează efectele sucului de lămâie asupra părului cât timp aştepţi ca “tratamentul” să îşi facă efectul. Dacă observi că părul se usucă foarte tare, este bine să te clăteşti.

Dacă părul tău este prea închis la culoare şi lămâia nu funcţionează, încearcă acelaşi procedeu folosind suc de mere.

Cele mai citite

Președintele UEFA, Aleksander Čeferin, susține campania pan-europeană pentru drepturile reproductive

Slovenul Aleksander Čeferin, președintele UEFA, a devenit cel mai recent lider important care susține campania pan-europeană pro-alegere, luptând pentru drepturile reproductive în Europa, și...

Isărescu: Când datoria depăşeşte 50%, trebuie luate măsuri

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a afirmat că, atunci când datoria depăşeşte 50% din PIB trebuie luate măsuri. Mugur Isărescu a fost întrebat,...

Loredana Groza mărturisește ce fotbalist a fost primul ei “crush”. “Decupam pozele cu el din ziare!”

Loredana Groza a fost prezentă pe terenul unde se antrenează Generația de Aur, pe "Arcul de Triumf", pentru meciul din 25 mai. Artista va...
Ultima oră
Pe aceeași temă