23.4 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăGDPRAfla cum gama Jantar de la Farmona te ajuta sa ai un...

Afla cum gama Jantar de la Farmona te ajuta sa ai un par sanatos si stralucitor

Așa cum pielea necesită întreținere atentă în funcție de caracteristicile și problemele sale, același lucru este valabil și pentru păr. O îngrijire necorespunzătoare poate duce la degradarea acestuia sau la obținerea unui aspect neplăcut.

De aceea, producătorii de cosmetice oferă produse inovatoare, adaptate fiecărui tip de păr. Gama Jantar cuprinde o serie de produse de curățare și îngrijire a părului inspirată de bogăția naturii. Linia de produse Jantar se bazează pe un complex avansat de plante și folosește puterea magică a chihlimbarului. Pe lângă extractul natural de chihlimbar, aceste produse mai conțin un complex de vitamine (A, E și F) și Inutec – un probiotic natural.

Șamponul cu extract de chihlimbar pentru păr deteriorat și fragil Jantar are excelente proprietăți de climatizare grație extractului de chihlimbar și complexului de vitamine (A, E și F). Extractul de chihlimbar hrănește, întărește și netezește părul, în același timp prevenind murdărirea sa. Produsul oferă o protecție solară naturală, precum și împotriva efectelor nocive ale mediului. După spălare, părul devine mătăsos, lucios și ușor de pieptănat. În plus, complexul Trichogen întărește rădăcinile firelor de păr și previne căderea.

Balsamul cu extract de chihlimbar pentru păr și scalp Jantar ia în considerare cele mai importante nevoi ale părului subțire, fragil și deteriorat. Produsul conține substanțe biologice active care stimulează creșterea părului: Trichogen, Polyplant Hair, extract de chihlimbar, vitaminele A, E, F și pantenol. Balsamul stopează căderea părului, stimulând totodată creșterea și hrănirea lui.

Șamponul cu extract de chihlimbar pentru părul vopsit Jantar este bogat în ingrediente active inovatoare Produsul  și are o formulă specială de protecție a părului vopsit. Sistemul de protecție UV previne deteriorarea părului vopsit, extinde durabilitatea culorii și protejează eficient părul de efectul nociv al razelor solare. Inulina hidratează părul și face mai ușoară pieptănarea, oferindu-i aspectul frumos și sănătos. Șamponul este recomandat persoanelor cu părul uscat, delicat și vopsit.

Spray-ul cu extract de chihlimbar pentru păr deteriorat și fragil JANTAR regenerează și oferă vitalitate părului. Extractul de chihlimbar întărește și hrănește părul deteriorat. Sistemul de protecție UV protejează împotriva efectelor nocive ale soarelui și a poluării. Proteinele de grâu protejează părul de uscarea excesivă, îl hidratează, hrănește și îi facilitează pieptănarea. Extractul de ceai verde reprezintă o sursă valoroasă de micronutrienți foarte benefici pentru scalp și păr. D-pantenolul hidratează părul și îi oferă un luciu frumos.

Spray-ul cu extract de chihlimbar pentru părul vopsit Jantar este un produs protector și hrănitor ce conține extract de chihlimbar activ, un filtru UV natural ce protejează împotriva soarelui și poluării. Proteinele de grâu se fixează asupra părului într-un strat subțire, îl protejează de uscarea excesivă, îl hidratează și facilitează pieptănarea. Extractul de ceai verde

reprezintă o sursă valoroasă de micronutrienți care asigură hrănire excelentă scalpului și rădăcinii părului. 

Cele mai citite

Stațiunea MAMAIA, cea mai bună stațiune de pe litoral. Premiu special la Gala Destinația Anului 2024

Stațiunea MAMAIA a luat premiu special pentru cea mai bună stațiune de pe litoral, distincție care a fost oferită de Mihai Barsan, Președintele Consiliului...

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...

Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat

Sportivul român Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat pe o perioadă de 17 luni de Tribunalul Antidoping al...
Ultima oră
Pe aceeași temă