Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Wizmo.ro este primul portal imobiliar care poate fi gestionat împreună cu agenții și dezvoltatori imobiliari

Un nou portal imobiliar

Wizmo.ro - platforma imobiliară dedicată atât sectorului rezidențial, cât și celui de business, implementează, începând cu luna iulie, parteneriatul financiar pentru asociați - agenții sau dezvoltatori imobiliari - care pot gestiona până la 49% din activele companiei

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 24.06.2019 - 21:49

Până în prezent, platforma specializată în listarea de anunțuri imobiliare Wizmo.ro a cumulat finanțări de peste 1 milion de euro de la un grup de investitori belgieni și români, specializați în e-Commerce și dezvoltare IT.

Potrivit reprezentanților Wizmo.ro, acest parteneriat aduce părților implicate beneficii precum: transparență deplină, anularea oricărui conflict de interes, colaborare în ceea ce privește construirea traficului, dezvoltarea instrumentelor, schimbul de know-how, dar și posibilitatea de a deține o parte dintr-o platformă proprie alternativă care atrage lunar zeci de mii de utilizatori și pe care îi convertește în leaduri. 

„Pentru a demara această acțiune am analizat atent potențialul pieței de real-estate și am observat că acesta este în creștere în marile orașe ale țării, în special pe segmentele rezidențial și office. În contextul în care numărul companiilor de pe piața imobiliară crește de la an la an, dar numărul de poziții din motoarele de căutare rămâne același, vedem acest parteneriat ca pe o necesitate. Am luat decizia de a ne deschide porțile pentru asociați deoarece este un pas natural în evoluția companiei noastre. Vrem ca Wizmo.ro să devină prima platformă imobiliară gestionată de agenții și dezvoltatori imobiliari. Considerăm că împreună putem duce misiunea companiei noastre la un nou nivel”, a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo.

Maarten Deboo

Pentru a discuta liber despre parteneriat și implicațiile generate la nivel de business, Wizmo organizează în data de 27 iunie 2019, între orele 17:00 - 19:00, la Artist Cafe din București, un eveniment la care invită agențiile imobiliare și dezvoltatorii.

Participarea se pot face prin completarea unui formular de înscriere.

Comentarii

loading...