Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Steven van Groningen a demisionat din Comitetul Reprezentanților al Fondului Proprietatea

Steven van Groningen a decis să se retragă din funcțiile deținute în cadrul Comitetului Reprezentanților și în Comitetele Consultative ale Fondului Proprietatea.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

24.09.2020 - 16:19

Franklin Templeton International Services, în calitate de administrator de fond de investiții alternative și administrator unic al Fondul Proprietatea S.A., a anunțat, joi, că Steven van Groningen a decis să se retragă din funcțiile deținute în cadrul Comitetului Reprezentanților și în Comitetele Consultative ale Fondului.

Data intrării în vigoare a demisiei este 13 noiembrie 2020.

Numirea unui nou membru al Comitetului va fi pe ordinea de zi a următoarei adunări generale a acționarilor Fondului.

"Decizia domnului van Groningen vine în urma dorinței acestuia de a respecta standardele stricte de guvernanță corporativă ale Bursei de Valori de la Londra, unde Fondul Proprietatea este listat secundar, care prevăd că membrii consiliilor de administrație din companiile listate nu mai pot fi considerați independenți după o activitate de nouă ani în poziția respectivă", precizează comunicatul de presă transmis, joi, de Fondul Proprietatea.

Comentarii