29 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăEconomieSteven van Groningen a demisionat din Comitetul Reprezentanților al Fondului Proprietatea

Steven van Groningen a demisionat din Comitetul Reprezentanților al Fondului Proprietatea

Franklin Templeton International Services, în calitate de administrator de fond de investiții alternative și administrator unic al Fondul Proprietatea S.A., a anunțat, joi, că Steven van Groningen a decis să se retragă din funcțiile deținute în cadrul Comitetului Reprezentanților și în Comitetele Consultative ale Fondului.

Data intrării în vigoare a demisiei este 13 noiembrie 2020.

Numirea unui nou membru al Comitetului va fi pe ordinea de zi a următoarei adunări generale a acționarilor Fondului.

„Decizia domnului van Groningen vine în urma dorinței acestuia de a respecta standardele stricte de guvernanță corporativă ale Bursei de Valori de la Londra, unde Fondul Proprietatea este listat secundar, care prevăd că membrii consiliilor de administrație din companiile listate nu mai pot fi considerați independenți după o activitate de nouă ani în poziția respectivă”, precizează comunicatul de presă transmis, joi, de Fondul Proprietatea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă