Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Ministrul Transporturilor: TAROM a intrat în criză bolnav

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a susținut. luni seară, că "TAROM a intrat bolnav în criză".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

12.05.2020 - 00:19

"Am putea spune că TAROM a intrat bolnav în criză. Din cei 1.797 de angajaţi ai companiei TAROM, 1.144 sunt în şomaj tehnic", a declarat, luni seară, la un post de televiziune, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

El a precizat că Ministerul Transporturilor încearcă o restructurare a companiei aeriene naționale.

"Noi avem acel ajutor de salvare de 37 de milioane de euro pe care l-am accesat deja. Am plătit acele certificate, am plătit combustibil. Din acel ajutor nu putem să plătim decât 4-5 chestiuni punctuale agreate cu Comisia Europeană. Odată ce am accesat acel ajutor de salvare clepsidra s-a întors şi în şase luni de zile fie restructurăm compania, fie trebuie să dăm banii cu dobândă înapoi, ceea ce este imposibil pentru TAROM", a explicat ministrul Lucian Bode.

Comentarii

loading...