Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Adrian Oros

Începe plata ajutorului către fermierii afectați de secetă

Vineri, 18 septembrie, începe plata ajutorului de stat acordat producătorilor agricoli care au fost afectaţi de secetă, a anunțat, joi, ministrul Agriculturii.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

17.09.2020 - 16:44

"În această perioadă noi desfăşurăm o activitate privind acordarea de compensări privind aceste pierderi. De mâine, din 18 septembrie, practic, începe plata schemei de ajutor de stat acordat producătorilor agricoli care au înfiinţat culturi de toamnă în 2019 şi care au fost afectaţi de seceta pedologică", a declarat, joi, la Zalău, ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Tot potrivit ministrului, la data de 16 octombrie 2020 va începe plata avansului la subvenţii. Ministerul Agriculturii a alocat în acest scop 1,78 miliarde de euro.

Comentarii